Mladi Nikšića

Sin crnogorskog biznismena Brana Mićunovića-Đorđe ženi se 4. novembra sa svojom dugogodišnjom djevojkom Zoranom Mandić u hotelu “Splendid” u Budvi, piše CDM.
Već kruže priče da će “svadba vijeka” koštati oko milion eura, a na veselju će pjevati poznata estradna imena: Šaban Šaulić, Aco Pejović, Aleksandra Prijović, Haris Džinović, Sergej Ćetković, desetak “Zvezda Granda”, a pominje se i Svetlana Ceca Ražnatović kao zvijezda večeri.
Ražnatovićeva je inače i na spisku zvanica, pa je sasvim sigurno da će se kućna prijateljica Mićunovića uhvatiti za mikrofon kao što je to bio slučaj prije dvije godine kada se udavala Branova ćerka Andrea.
Na svadbi se očekuje više od 1.000 gostiju, a za sve zvanice koje nijesu iz Crne Gore obezbijeđene su avionske karte, mjesta za usidrenje jahti, kao i prenoćišta u luksuznim apartmanima.
Za organizaciju vjenčanja su zadužene dvije agencije, čiji je zadatak da brinu o svakom i najmanjem detalju, a mlada je vjenčanicu kupila u Italiji.
Đorđe je sredinom marta postao otac, kada je Zorana rodila sina Danila, pa je zbog toga svadba i odložena. Na tadašnjem slavlju bili su i sin Cece Ražnatović-Veljko, kao i Zvezdan Terzić sa sinom Kostadinom.
Đorđe i Zorana su se vjerili prije dvije godine. Lijepa Budvanka se bavila manekenstvom i pojavljivala se u spotovima Saše Kovačevića i Sergeja Ćetkovića.
Mićunovićeva ćerka Andrea se prije dvije godine udala za Miloša Kustudića i prošle godine je rodila sina.