Karate klub “Tigar Mićović” je proteklog vikenda na internacionalnom turniru “Leskovac open 2017” nastupio sa šest takmičara koji su se okitili medaljama.
Uspješan nastup na takmičenju donio je šest medalja, od čega po dvije zlatne, srebrne i bronzane, što je, kako su poručili iz redova nikšićkog kluba, izvanredan uspjeh.

Zlatnim medaljama u katama pojedinačno okitili su se Milica Mićović i Hristijan Zaov, srebrna odličja uzeli su Aleksandar Stanišić i Danilo Novović, dok su bronze pripale Tijani Mijušković i Jovani Ćiraković.
“Još jedno uspješno takmičenje završeno je u Leskovcu i smatram da smo sa šest medalja dostojno predstavili klub, Nikšić i Crnu Goru, a o tome koliko sam ponosan na svoje takmičare koji uvijek daju svoj maksimum, ne moram ni da govorim. Njima čestitke, a veliko hvala njihovim porodicama”, kazao je za naš portal osnivač i trener kluba Goran Mićović.
“Leskovac Open 2017” je turnir internacionalnog karaktera, a ove godine okupio je 450 takmičara iz 30 klubova, sa prostora Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bugarske.