Fudbalski meč između reprezentacije Crne Gore i Poljske, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, biće odigran 26. marta u Podgorici, prenosi portal Analitika.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević za favorita je proglasio ekipu iz Poljske iako kako kaže crnogorska reprezentacija ima kvalitet i ukoliko bude kompletna može ostvariti povoljan rezultat.

Savićević je kazao da očekuje tešku utakmicu, ali i da je optimista ne samo protiv Poljske već i do kraja kvalifikacija.

“Biće teška utakmica. Poljska je favorit, ali vjerujem u naše momke. Ukoliko svi budu zdravi i orni, možemo da napravimo rezultat. Šteta što smo izgubili tri boda u Jermeniji, to je korak unazad, ali vjerujem da imamo dobru reprezentaciju. Selektor je to dobro posložio i nadam se da ćemo na kraju izboriti baraž”, kazao je Savićević na tribini na Ekonomskom fakultetu..

On je rekao da je FSCG pokrenuo inicijativu za dodjelu pasoša Mirku Ivaniću i da vjeruje da on može biti u konkurenciji za duel sa Poljskom.

“Ušli smo u proceduru dobijanja pasoša. To je vid procedure, prvo FSCG zatraži od Ministarstva za sport saglasnost, pa onda to ide u Ministarstvo unutrašnjih poslova. Radimo na tome i nadam se da će dobiti pasoš do utakmice sa Poljskom”, kazao je Savićević na tribini “Najbolji najboljima”.