Mladi Nikšića

Udruženje Roditelji počinje sa organizovanjem Roditeljskog kutka i u Nikšiću, u okviru kojeg će svi zainteresovani roditelji iz te opštine imati priliku da razgovaraju o temama vezanim za trudnoću, rast i razvoj beba.

Prvi gost Kutka koji će biti održan u subotu, 11. novembra 2017. godine u Kidslandu u tom gradu, od 18 sati, biće ginekolog Milan Knežević koji će sa majkama i očevima razgovarati o trudnoći i pripremama za porođaj, i odgovarati na njihova pitanja u vezi sa tim temama.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese roditeljski.kutak@roditelji.me zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici, u saradnji sa kompanijom Donator doo, a partneri su nam i u Tivtu, zajedno sa Porto Montenegrom. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

Sa roditeljima su do sada razgovarali ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.