Site icon Mladi Nikšića

Roda poklanja novogodišnje paketiće

Lanac trgovina Roda pokloniće 265 novogodišnjih paketića najmlađim članovima u 100 socijalno ugroženih porodica. Paketiće će podijeliti uz pomoć Crvenog krsta u pet opština: Baru, Tivtu, Nikšiću, Kolašinu i Beranama. 

Iz kompanije Mercator-CG, u okviru koje posluju Roda trgovine, istakli su da im je drago što će imati priliku da obraduju najmlađe za Novu godinu i donesu im duh praznične čarolije.

„Na ovaj način želimo da obradujemo mališane koji nemaju sve uslove da u prazničnoj i toploj atmosferi dočekaju Novu godinu. Nadamo se da će im naši novogodišnji paketići izmamiti osmijeh na lice”, kazali su oni.

U svakoj opštini, novogodišnje paketiće dobiće po 20 porodica, na prijedlog Crvenog krsta.

„Crveni krst Crne Gore tokom cijele godine pomaže socijalno najugroženije građane. Drago nam je što smo, uz pomoć kompanije Mercator-CG, uspjeli da na ovako lijep način završimo radnu godinu. Posebno nas raduje što ćemo poklonima pomoći i obradovati najmlađe. Nadamo se da će primjerom Mercatora biti vođene i druge kompanije u Crnoj Gori, jer samo zajedno možemo dati puno kvalitetniji odgovor na ugroženost naših građana“, kazali su iz Crvenog krsta.

Ovo nije prva saradnja trgovina Roda i Crvenog krsta. Kompanija je u novembru, uoči Aranđelovdana, donirala slavske trpeze socijalno ugroženim porodicama iz Nikšića, koje su podijelili zaposleni iz Crvenog krsta, a zajednički je realizovano i više akcija prikupljanja pomoći širom Crne Gore.

Exit mobile version