RK Trebjesa još jednom je pokazao da je rasadnik talenata i da se ozbiljnim i predanim radom mogu postići veliki rezultati.

U organizaciji RK Neretva Jablanica klub iz našeg grada učestvovao je juče na Medjunarodnom rukometnom turniru. Na turniru koji je okupio seniorske, kadetske i pionirske sastave iz BIH, Hrvatske i Crne Gore učestovalo je preko 500 učesnika koji su se nadmetali za trofeje.

trebjesa-2

RK Trebjesa Niksic učestovao je u kadetskoj i mlađoj kadetskoj konkurenciji turnira, pa su zahvaljujući dobrim partijama zauzeli prvo mjesto.

U grupi kadetkinje RK Trebjesa bile su bolje od Zrinjskog i Metkovića, dok su u finalu savladali ekipu domaćina RK Neretva Jablanica. Mlađe kadetkinje koje je predvodila kapiten Staša Raičević u finalu su savladali ekipu Neretve na penale i osvojili pobjednicki trofej. Pored trofeja, individualne nagrade otišle su u ruke Irini Lalatović (proglašena za najbolju igračicu) i Kristini Peković, koja je bila najefikasnija.

trebjesa-3

Iz Uprave kluba veliku zahvalnost duguju Pekari Uniprom, kao i roditeljima koji su pomogli da klub otputuje na ovo takmičenje.

D.A.