Pioniri Trebjese sasvim zasluženo su slavili protiv ekipe Sutjeske na jučerašnjoj pripremnoj utakmici rezultatom 32 : 17.

Dobra odbrana na početku meča sa Baltićem na golu odlično je funkcionisala što je uslovilo da postignu lake golove iz kontre i polukontre.

 

Sredinom prvog poluvremena bolja igra Sutjeske koja je prišla na 3 gola (12 : 9 ), ali do kraja poluvremena stvorili su prednost od 4 gola razlike (14 : 10 ).

U nastavku meča znatno bolja odbrana i bolja igra cjelokupnog tima, gdje su protivniku dozvolili da postigne tek sedam golova, od toga dva iz sedmerca.

,,Raduje me odnos i zalaganje svih, budući da su svi dobili sansu da igraju” navodi Perović.

Baltić je imao cak 26 uspješnih odbrana, dok su u napadu istakli Matijašević sa 8, Janjušević sa 7 ,Božović sa 6 i Đurković 5 , dok je Martinović postigao 3 gola. Po jednom su mreže zatresli Vujović, Jovović i Varajić, dok je Bulajić i ovaj put prednjacio sa asistencijama.

RK Trebjesa : Baltić 26 odbrana,Božović 6,Milošević,Varajić D 1,Varajić M ,Bulajić ,Martinović 3,Petković ,Đurković 5,Mrvaljević ,Radojević ,Bećirović,Matijašević 8,Rogač ,Jovović 1,Janjušević 7,Nenezić ,Vujović 1