Rukometaši nikšićkog Čelika drugu godinu za redom biće dio regionalne lige za mlade koja će ove sezone imati deset ekipa, dvije više nego prošle godine, što je takmičenje učinilo još prestižnijim i kvalitetnijim.

Pored “starosjedilaca”, RK Korčula, RK Mokošica – Dubrovnik, RK Metković (dvije ekipe), RK Trebišnjica i RK Đukanović (Podgorica i Tuzi godi), novi članovi su RK Velež iz Mostara i RK Iskra iz Stoca.

U Čeliku su izuzetno zadovoljni što će biti dio ovog jako takmičenja koje će mladim rukometašima donijeti mnogo više mečeva, a samim tim više iskustva, znanja i kvaliteta.

Dogovoreno je, da i ove godine učešće uzmu dječaci ’99 godište i mlađi. Ideja je da sve ekipe budu domaćini po dva puta, a da se završni turnir odigra u Metkoviću. Takmičenje će se odvijati po bod sistemu, a utakmice će trajati po 50 minuta .

Novina je i da će paralelno sa ovom ligom ići i takmičenje za godište 2002. i mlađi, u kojem će pored našeg Čelika, učestvovati i RK Metković, RK Mokošica (Dubrovnik), RK Trebišnjica (Trebinje), RK Iskra (Stolac) i RA Đukanović.

M.M.