Na putevima u Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim i klizavim putevima uz umjerenu frekvenciju vozila.

Iz Auto-moto saveza savjetuju vozačima da pažljivo voze i prilagode se vremenskim uslovima pogotovo na putevima na kojima su u toku radovi.

Na regionalnom putu R – 10 Crkvice – Vrulja do 15. novembra 2016. zbog minerskih radova saobraćaj će se obustavljati u periodu od 9 do 11 časova i 13 do 15 časova.

Zbog minerskih radova na putu Cetinje – Njeguši promijenjen je režim saobraćaja 14sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekid saobraćaja je za sve vrste vozila u vremenu od 8 do 10 časova i 14 i 16 časova.

Na stopi mosta Moračica auto-puta Bar – Boljari do 31. decembra će se zbog izvođenja minerskih radova saobraćaj obustavljati u terminu od 8 do 10 časova i 12 do 14 časova.

Na dionici M – 2 puta Risan – Perast saobraćaj će biti promijenjen sa jednosmjernog na dvosmjerni zbog izgradnje pješačke staze.

Na magistralnom putu Poda – Berane zbog minerskih radova režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog mijenjenja sijalica u tunelu Duga na magistarlnom putu dionice M – 2 Podgorica – Kolašin u periodu od 8 do 16 časova saobraćaj će se promijeniti sa dvosmjernog na jednsomjerni.

S.D.