Prodaja promotivnih karata nacionalnog avio prevoznika Montenegro Airlinesa počinje danas i trajaće do 10. februara, prenosi Antena M.

U okviru ove zimske akcije svi zainteresovani, mogu kupiti povratne karte sa svim taksama po cijenama od 105 do 195 eura u zavisnosti od destinacije, saopštli su iz te kompanije.

Ove izuzetno atraktivne tarife putnicima su na raspolaganju u periodu od 1. do 10. februara 2017. godine, kada se mogu rezervisati i kupiti karte. Period u kome trebaju realizovati putovanje je od 1. februara do 30. aprila 2017. godine.

“U okviru zimske akcije povratna karta sa svim taksama iz Podgorice/Tivta do Beograda iznosiće 105 eura, Ljubljane 109 eura, Rima 149 eura, Beča 159 eura, Ciriha i Frankfurta 175 eura. Iz Podgorice ili Tivta možete putovati do Pariza po cijeni od 185 eura ili do Moskve iz Tivta po cijeni od 195 eura. Ove cijene važe i za putovanja započeta u inostranstvu za letove gdje je Montenegro Airlines operativni prevozilac. Broj sjedišta po ovim cijenama je ograničen, zato svi koji žele da iskoriste povoljnosti treba što prije da rezervišu i kupe svoje karte”, navodi se u saopštenju MA.

Karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Montenegro Airlinesa, pozivom na broj call centra 19804, putem web sajta www.montenegroairlines.com, kao i kod prodajnih agenata u zemlji i inostranstvu.