likovna umjetnost

Igračkoteka i Razvojni centar i Udruženje Roditelji za narednu sedmicu su pripremili novu online radionicu, koja će se realizovati putem aplikacije Teams, u toku koje će fokus biti prepoznavanje širokog spektra emocija putem različitih likovnih primjera.

U ponedeljak, 12.aprila u 18 sati uslijediće kreativna online radionica pod nazivom Predstavljanje emocija kroz likovni medij, koju se realizuje u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti.
Radionica će biti održana putem aplikacije Teams.
Na radionici djeca osnovnoškolskog uzrasta imaće priliku da saznaju nešto više o djelima Igora Vasiljeva. Cilj radionice je podsticanje individualnosti u likovnom izražavanju, razvijanje stvaralačke imaginacije, prepoznavanje spektra emocija putem datih likovnih primjera. Osim toga u fokusu radionice će biti prepoznavanje i bolji uvid u sopstvene emocije, kombinujući različiti materijal i podsticajni sadržaj, dok će razvijati i kreativnost putem likovnih aktivnosti.
Radionicu će voditi student Fakulteta vizuelnih umjetnosti: Vladan VLahović, sa mentorkom, profesoricom mr Mašom Jovović, a namijenjena djeci uzrasta od 8 do 12 godina.
Svi roditelji za učešće svoju djecu mogu prijaviti najkasnije do ponedeljka, 12.aprila do 16 sati, i to putem email-a igrackoteka@t-com.me, u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar, ili na broj telefona 020 22 10 00.
Prijavljeni učesnici mogu pratiti radionicu putem linka: https://bit.ly/3wCkCCS