Predstava producentske kuće “Arlekin” iz Beograda “Škola za ljubavnike”, rađena po tekstu i u režiji Bojana Stojčetovića, biće izvedena na sceni Nikšićkog pozorišta u nedjelju, sedmog maja sa početkom u 20 sati.

U predstavi igraju: Milan Vasić, Jelena Rakočević Cekić, Milan Kalinić, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović. Kostime je osmislila Ljiljana Ružić, scenografiju Goran Stojčetović, a koreografiju potpisuje Nebojša Gromilić.
Radnja ove predstave smještena je u Italiji, početkom 60-ih godina. Muž i žena, jako uspješni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cijenu, dovodi do par njihovih odluka, koje će im promijeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u neviđeno komplikovane situacije koje će na najkomičniji način pokušati da riješe. Kao što svaka jednačina ima jednu, ili dvije nepoznate, tako se u njihovom problemu javljaju tri “nepoznate”, koje im samo dodatno komplikuju situaciju. Krajnje čudna služavka, kućni prijatelj, advokat, kao i unajmljeni profesor, za još čudniju školu, potrudiće se da komplikovano dovedu u krajnje zamršeno. A krajnje zamršeno, u realno nezamislivo. Niko od njih nije ono što jeste. Niti je ono što jeste, ono što oni misle.
Ulaznice su u prodaji od srijede, trećeg maja i mogu se kupiti svakog dana na biletarnici Nikšićkog pozorišta (od 10 do 20 sati) po cijeni od šest eura, a za rezervacije možete pozvati na broj 068 461 310.