Predstava „LJUBAF” biće izvedena u ponedjeljak, 07. decembra sa početkom u 20 časova. Predstava je rađena po tekstu Mareja Šizgala a režirao je profesor scenskog pokreta, glumac i reditelj Ferid Karajica. Organizator predstave je Nikšićko pozorište.

Predstava „Ljubaf“ je diplomska predstava troje mladih glumaca sa Fakulteta dramskih umjetnosti sa Cetinja, koja je vremenom prerasla u profesionalnu predstavu nezavisne produkcije. U njoj igraju sada već diplomirani glumci: Anđelija Rondović, Sanja Vujisić i Filip Đuretić.
Predstava je imala brojna uspješna izvođenja po mnogim gradovima Crne Gore. Izvođena je u Podgorici (Art Fest), Kotoru, Tivtu (Purgatorije), Baru (Barski ljetopis), Cetinju (Street Ar –ut), Kolašinu (Korifej), Bijelom Polju… Glavna tema predstave, kako se može i zaključiti po naslovu, je najveći ljudski motiv za sve u životu – ljubav! Ljubav, potraga, potreba za istom, potreba da voliš i da te vole…I vječito pitanje, postoji li ljubav uopšte?
Žanrovsko pomjeranje, izmještanje situacije, pomjerenost rješenja, slepstik, ironija, poseban akcenat na „fizički i tjelesni teatar“…sredstva su kojima se priča u ovoj predstavi, a koja čine ovaj komad drugačijim i zanimljivim.
Ulaznice možete kupiti na biletarnici Nikšićkog pozorišta: radnim danima od 10-20h; vikendom od 10-12h i od 16-20h
Cijena ulaznice: 2,00€
Informacije i rezervacije na tel. 040-213-566; 068-241-701