Site icon Mladi Nikšića

Predstava “Leptir” sjutra otvara Festival glumaca

Mladi Nikšića

Predstava "Leptir" otvara Međunarodni festival glumca

Predstavom „Leptir” Narodnog pozorišta Sarajevo, sjutra u 20 časova biće otvoren 14. Međunarodni festival glumca – Nikšić 2017.

Predstavu je po tekstu Aleksandra Radunovića režirao Emir Zumbul Kapetanović. Kostime za predstavu uradila je Neira Sinanbašić, scenografiju Josip Lovrenović, dramaturgiju Džejna Avdić, a muziku Dino Šukalo. U predstavi igraju: Sanela Pepeljak, Aleksandar Seksan i Ermin Sijamija.

„Problem ovih ljudi se desio jer su predugo bili u tišini. Kada su progovorili, progovorili su jezikom kojim se nisu međusobno mogli da razumiju. Danas porodica, kao institucija, doživljava krizu. Porodica je ugrožena i devastirana. Ova predstava će biti upozorenje svima da postanu svjesni šta se može desiti ako podrodica ne komunicira. Ovo je primjer i pokazatelj gdje destrukcija može odvesti porodicu. Ukoliko je na prvom mjestu bilo koja stvar (krijera, novac, rivalstvo…), a ne porodica, već je propast tu”, kazao je reditelj predstave Emir Zumbul Kapetanović.

Cijena ulaznice iznosi pet eura, a za kupljen set ulaznica gledaoci jednu ulaznicu dobijaju gratis, tako da set od sedam predstava mogu kupiti po cijeni od 30 eura. Ulaznice su u prodaji, a za informacije možete pozvati biletarnicu na broj 068 461 310.

Exit mobile version