mladi niksica

Tokom ove sedmice u Inovaciono-preduzetničkom centru Tehnopolis organizovana su brojna predavanja i seminari. 

Tako već sjutra Tehnopolis, u saradnji sa Ministarstvom nauke organizuje info dan o konkursu za sufinansiranje inovativnih projekata. Info dan će voditi mr Marijeta Barjaktarović Lanzardi u sali za sastanke IPC Tehnopolis u periodu od devet do 11 časova.
Takođe, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i Opština Nikšić sjutra organizuju radionicu za detaljno upoznavanje predstavnika Opštine i Savjetodavnih službi Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja sa RTCP projektom koji Ministarstvo sprovodi u saradnji sa IFAD-om. Radionica će se održati u Multimedijalnoj sali IPC Tehnopolis u periodu od 11 do 13 časova.
U istoj sali sjutra Lyoness organizuje info shopping dan u 18 časova
Srijeda je rezervisana za Glosarij CD i njihovo stručno predavanje na temu alergijskog rinitisa, koje će se organizovati u Multimedijalnoj sali sa početkom u 16 časova.
U srijedu Herbalife organizuje seminar o zdravoj ishrani i zdravim stilovima života u Multimedijalnoj sali u 18 časova, dok u četvrtak CEED Consulting organizuje obuku za žene preduzetnice u sali za sastanke od devet do 16 časova.
U petak Uprava za kadrove u saradnji sa Zajednicom opština Crne Gore organizuje obuku na temu “Strateško planiranje – priprema strateškog plana razvoja opština”. Obuka će se održati u Multimedijalnoj sali od 10 do 16 časova.