U srijedu 8. marta u Nikšićkom pozorištu, publika će imati priliku da uživa uz stihove poznatih pjesnika i čuvene melodije koje u Ivanovoj interpretaciji donose uzbuđenje i emotivnost jedinstvenu na ovim prostorima i u ovim vremenima.

Ova muzička predstava je iskrena glumačka ispovijest koju publika pozdravlja dugim stojećim aplauzima. Jedini način da se uvjerite zašto su reakcije publike ovako burne je da to sami doživite.

Program muzičko poetske večeri podrazumijeva kombinaciju različitih umejtničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas. Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pjesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića u pratnji vrhunskih muzičara čine da ovo muzičko poetsko veče nosi uzbuđenje dramske predstave i muzički kvalitet koncerta. Forma koja je posebna i rijetko viđena na našim prostorima.

Ivan Bosiljčić pored dramskog ima višegodišnje iskustvo u mjuziklu. Dobitnih je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade, a poznat je po desetinama uspješnih televizijskih uloga.
Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika i na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

Ulaznice su u prodaji od 3. marta po cijeni od 10 eura. Radno vrijeme biletarnice od 10 h do 20 h, svim danima, osim nedjeljom.

Sala Nikšićkog pozorišta, srijeda 8. mart od 20 časova.