Sinoć je u lokalu “Propaganda” književni klub “Poenta poetika”, u saradnji sa JU “Zahumlje” u sklopu Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću organizovao književno veče pod nazivom “Poetska propaganda!”.

Nešto više o samoj večeri za naš portal je rekla Sava Radulović moderator kluba:

,,Veče je imalo za cilj, kako ja to volim reći, da zarazi publiku stihom i sruši stereotipe o tome da se poezija mora čitati isključivo na ustaljenim mjestima što nije istina, već naprotiv, stih treba da se kreće tamo gdje mladi najviše borave. Veče je proteklo izvanredno, čak je zbog ne prevelikog prostora, veliki dio publike ostao na terasi ne bi li čuo stihove sjajnih pjesnika Radula Rakočevića, Slave Vojinović, Sonje Milatović, Lazara Šćekića, Jelene Mušikić a i sama sam pročitala neke od svojih stihova, a imali smo i muzičku pratnju Dalibora Petkovića bez koga ne bi bio potpun ugođaj.”
Iskoristila je priliku i da pozove sve koji su zainteresovani i prate njihov rad na njihov sledeći susret 25. novembra u Zahumlju u 19 časova. Novina ovih dana u njihovom klubu je i ta da početkom godine planiraju zbornik koji će zaokružiti priču o njima i predstaviti šta su sve to uradili za ovo godinu dana od postojanja. Ovom večeri oni su nastavili svoju malu misiju uz dobro poznatu devizu kluba “Ako čitalac neće stihu, hoće stih čitaocu!”.