Mladi Nikšića

U nastavku takmičenja Luštica bay Studentske lige Crne Gore u futsalu, iznenađenje su prireduli studenti Biotehničkog fakulteta, koji su pobijedili favorizovanu ekipu Mašinskog fakulteta rezultatom 2:1. 

“Prvih desetak minuta igralo se čvrsto, izjednačeno i sa dosta promašaja sa obe strane. Džoganović je u 11. minutu donio prednost Biotehničkom fakultetu i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U nastavku, opsada gola Biotehničkog fakulteta. Ređale su se šanse mašinaca ali do gola nisu mogli. Biotehnički je kontrama pokušavao da poveća prednost ali je golman mašinaca bio na visini zadatka. Mašinski je izjednačio u 39 minutu i to nakon šestog faula Biotehničkog fakulteta pa se činilo da će penali odlučivati o putniku u četvrtfinale. Tako nije mislio Radević koji je bio na pravom mjestu 25 sekundi prije kraja meča za neopisivo slavlje i najveći uspjeh u dosadašnjim studentskim takmičenjijma futsal ekipe Biotehničkog fakulteta”, saopštili su organizatori.
Iznenađene je priredio i Medicinski fakultet, koji je pobijedio Prirodno-matematički fakultet.
“U prvom poluvremenu igralo se bojažljivo i bez puno šansi. U drugom poluvremenu Čelebić je donio prednost ekipi PMF-a da bi samo minut kasnije izjednačio Bubanja, a isti igrač je donio prednost Medicinskom fakultetu sedam minuta prije kraja susreta. Pokušavali su PMF-ovci preko Popovića i Kršića, poslednjih dva minuta i igrom bez golmana, ali to im se obilo o glavu u poslednjem minutu pa je Paunović iskoristio nepažnju protivnika i golom sa svoje polovine na prazan gol donio svojoj ekipi prolaz u četvrtfinale”, piše u saopštenju.
Četvrtfinale su izborili i Fakultet za sport, Studentski Dom Podgorica i Ekonomski fakultet, a prethodnog vikenda to su učinili UDG 1, Filozofski i FTH Kotor.
Četvrtfinalni mečevi će se odigrati u narednom semestru.