Site icon Mladi Nikšića

Pet trendova koje ćemo nositi i 2022. Godine

Poslednjih godina modni trendovi se vrlo brzo menjaju, a samim tim i naša garderoba.

Ali sada su čak i same modne kuće shvatile da je jedini način da zaštitimo životnu sredinu smanjiti prekomernu potrošnju i okrenuti se vanvremenskim komadima koji će ostati u našoj garderobi i imaćemo priliku da ih nosimo na različite načine nekoliko sezona.

Zbog toga smo danas izdvojili nekoliko odjevnih komada koji su sada u trendu, a koje ćemo nastaviti da nosimo u 2022. Naravno, ovo nisu klasični komadi svih vremena poput bijele košulje ili midi suknje, već trendovi koje volimo poslednjih godina i imaju potencijal da postanu klasici.
Prevelika košulja
Košulja je uvijek klasik garderobe, ne samo u bijeloj već i u bilo kojoj boji. Za uvjek moderan rezultat odaberite preveliku, a ne usku košulju. Predimenzionirani modeli su uspjeli da vladaju poslednjih godina i vrlo su klasični, za razliku od uzanih košulja jakih ramena koje su ostale u centru pažnje samo godinu dana i nestale sa modnih radara.
Heklana odjeća
Retro stilovi su uspjeli da zavladaju u poslednjim sezonama, a jedan od njih je i heklana odjeća. Kuća Etro predlaže heklane komade u svojoj Resort kolekciji 2022. godine, pa već znamo da će to biti trend.
Zelena boja
Bottega zelena, kako je zovu, jer je nalazimo na najpopularnijim torbama Bottega Venete, dovoljno je svijetla i intenzivna nijansa da upada u oči. I dalje će biti trend u odjeći i dodacima, zajedno sa ružičastom.
Prozirne haljine
Prozirne haljine koje diskretno otkrivaju siluetu sada su toliko klasične da ih vidimo svake godine u kolekcijama dizajnera, a najnovije predloge smo vidjeli u kolekciji Dior Cruise 2022 koja je predstavljena u Atini.
Mini suknje
Mini suknje vidjeli smo u kolekcijama mnogih kuća i vidjećemo ih i sledeće godine, što dokazuju Resort kolekcije 2022. Nećemo nositi teniske suknje koje smo videli ove godine, već sa visokim strukom i ravnog kroja kao 70-ih.
Exit mobile version