Mladi Nikšića

Vozačima se savjetuje opreznija vožnja na dionicima na kojima se izvode radovi zbog mogućih sitnijih odrona, saopšteno je iz Automoto saveza Crne Gore.

Na dionicama na kojima se izvode radovi neophodna je veća opreznost i poštovanje postavljene privremene signalizacije.

Na magistralnom putu M-2.3 dionica Cetinje-Budva, na dionici Brajići-Lapčići i Košljun -Zavala doći će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 10.30 do 14.30 sati.

Zbog izvođenja završnih radova u sklopu rekonstrukcije magistrslnog puta Mojkovac-Ribarevina, na lokalitetima Stevanovac i Lepenac saobraćaj se obavlja naizmjenično jednom trakom.

Na regionalnom putu R-1 dionica Cetinje-Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a obustave saobraćaja za sve vrste vozila, izuzev nedjeljom, su u terminima od 08.00 do 10.00 i od 14.00 do 16.00 sati.
Od 01.do 04.11.2017.odobrava se postavljanje užadi-provodnika preko magistralnog puta Šavnik-Žabljak u terminu od 07.00 d0 16.00 sati.

Na regionalnom putu R-10 Crkvice-Vrulja saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova.

Na magistralnom putu M-2 d dionica Tivat-Budva zbog izvođenja radova na izgradnji AB propusta promijeniće se režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Sutomore-Bar u mjestu Šušanj zbog izgradnje kanalizacionog kolektora promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Dana 03.11.2017 godine u terminu od 08.00 do 12.00 sati odobrava se zauzimanje dijela kolovozne trake za potrebe građevinske mašine radi izvođenja radova uz magistralni put M-2 dionica Budva-Petrovac.
Intezitet saobraćaja je umjeren.