Site icon Mladi Nikšića

Omladinska futsal reperezentacija u petak protiv San Marina

futsal

 

Sveto Lješar selektor omladinske futsal reprezentacije objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Lješar je pozvao 12 igrača – golmani:Amar Muratović, Nemanja Krunić, igrači: Nikola Mijušković, Milun Bajagić, Milovan Ćetković, Dragan Nikolić, Miloš Roćenović, Luka Gopčević, Jovan Todorović,Enis Barjaktarović, Matija Sužnjević i Mateja Pilastro.

Crna Gora se nalazi u grupi B, sa domaćinom turnira Gibraltarom i San Marinom. Prvi rival naše selekcije je San Marino, u duelu koji se igra u petak 20. januara sa početkom u 19 časova.

Dan kasnije, od 16 časova, Crna Gora se sastaje sa Gibraltarom. Plasman u glavnu rundu izboriće prvoplasirana ekipa.

– Odradili smo kvalitetne pripreme u Tivtu i Podgorici. Po onome što su igrači pokazali do sada tokom priprema, mislim da smo spremni da ostavrimo naš cilj, a to je prolazak u glavnu rundu. Imali smo peh što su nam dva važna igrača, Roganović i Doknić, odpali zbog povreda i bolesti. Sa njima dvojicom bili bismo konkuretniji, ali što je, tu je. Vjerujem u ovo momke, ako budu dovoljno koncentrisani i hrabri na terenu, siguran sam u dobar rezultat, istakao je selektor Lješar.

Ukoliko se prođe u glavnu rundu, Crna Gora će za protivnika u grupi 2 imati domaćina Srbiju, a pored nje tu se još nalaze Ukrajina i Rumunija.

Exit mobile version