Poslednje kolo prvog dijela Prve odbojkaške lige za muškarce donosi susret prvoplasirane ekipe Buvanske Rivijere i OK Sutjeska iz Nikšića, koja zauzima peto mjesto na tabeli.

,,Gostujemo najboljoj crnogorskoj ekipi, ne samo ove sezone, već i godinama unazad. Budvanska rivijera je naš predstavnik u CEV Ligi šampiona, i neprikosnoveni su u domaćem prvenstvu. Trenutno nema tima u našoj ligi koji može da im parira, i mečevi sa njima su formalnost“, skroman je u očekivanjima Ilija Bošković.

Četrnaestogodišnji Jovan Perošević i Nikola Taušan su debitanti u Prvoj ligi, i susret sa Budvanima će biti od velikog značaja za njihov dalji razvoj.

,,Ovo je prilika za nas da se suočimo sa najboljima, da naučimo što više možemo iz direktnog susreta sa njima. Rezultat je u drugom planu, svjesni smo razlike u kvalitetu, ali u Budvu idemo po jedno vrijedno iskustvo“, kaže Perošević..

Taušan dodaje:,,Budvanska rivijera ima maksimalan učinak u dosadašnjem dijelu prvenstva, i bez izgubljenog su seta. Ovo je odlična šansa za nas mlađe igrače da odmjerimo snage sa jednom evroligaškom ekipom koju izuzetno poštujemo. Realnost je da ćemo bodove tražiti u drugim mečevima“.

Utakmica je na programu u subotu 28. novembra, u 18:30 časova u ,,MSC“ Budva.

Medijski sponzori Odbojkaškog kluba Sutjeska su: Kolektiv.me i Mladi Nikšića.me, a tehnički: Trgotehna doo Nikšić i ChoDex Studio. Prijatelji kluba su: Opština Nikšić, Pivara Trebjesa, Mijo Raičević, Volonteri Crne Gore, K sport, Jet sport, Outlet, Industrija mesa Goranović, Elektro Šaraf, Gama kafa, Monte Foki flips, OK Kokice, Rubeža doo, Top Force System, Securitas.