Pred početak drugog dijela Prve odbojkaške lige za muškarce, koja se nastavlja u subotu, Odbojkaški klub ,,Sutjeska” iz Nikšića je u svoje redove doveo igrača sa kojim će napasti četvrto mjesto na tabeli. U pitanju je dvadesetdvogodišnji Vladimir Perović, koji igra na poziciji srednjeg blokera. Ovaj dva metra visoki odbojkaš je svoju karijeru i započeo upravo u plavo-bijelom dresu, i sada se vraća u matični klub.

,,Perović je treće pojačanje Sutjeske ove sezone. Trudimo se da stvorimo konkurentan sastav koji će se sa uspjehom takmičiti u domaćem prvenstvu. Vladimir je igrač čije kvalitete odlično poznajemo, i njegovim dolaskom smo pojačali konkurenciju i dobili novu snagu za nove pobjede. Iako ima svega 22 godine, smatramo ga iskusnijim igračem, imajući u vidu da je prosjek godina naše ekipe 18. Uz njega će mlađi igrači stasavati i sticati potrebno samopouzdanje“, rekao je predsjednik Mirko Perošević, i dodao:
,,Želio bih da zahvalim prijateljima kluba koji su dali veliki doprinos da klub učestvuje u prvenstvu i kupu ove sezone, kao i promociji kluba i odbojke: Kolektiv.me, Mladi Nikšića.me, Trgotehna doo Nikšić, ChoDex Studio, Opština Nikšić, Pivara Trebjesa, Mijo Raičević, Volonteri Crne Gore, K sport, Jet sport, Outlet, Industrija mesa Goranović, Elektro Šaraf, Gama kafa, Monte Foki flips, OK Kokice, Rubeža doo, Top Force System, Securitas.”