U drugom meču 8. kola Prve odbojkaške lige za muškarce u Nikšiću se sastaju Sutjeska i Bar Volley. Jedinu pobjedu u dosadašnjem dijelu prvenstva Sutjeska je ostvarila upravo protiv ekipe Bar Volleya u gostima, 3:2.

 

 

 

,,Bar Volley je jedna mlada, ali jako ozbiljna ekipa za koju imamo samo riječi hvale. Rade jako kvalitetno, postižu uspjehe u mlađim kategorijama i na takmičenjima u regionu, daju mlađe reprezentativce i to je nešto što, makar kod nas u Sutjesci, ne prolazi nezapaženo, i na tome im javno čestitamo“, kazao je predsjednik Sutjeske, Mirko Perošević.

Željko Perošević, trener prvog ima, očekuje težak meč.
,,Sva tri naša dosadašnja meča su igrana u pet setova, i to je nešto na šta smo već navikli kada igramo sa Bar Volejom. Oni dolaze jako motivisani da se revanširaju za poraz na domaćem terenu, i da ostvare prvu pobjedu u sezoni. Moja ekipa je u određenoj krizi, koju će nadam se prebroditi već u ovom meču. Plasman u plej of moraće da sačeka neku od narednih sezona, pošto ove godine ipak nismo uspjeli da napravimo taj korak više. U preostala tri kola ćemo se potruditi da damo više prilike mlađim igračima, kako bi i oni stekli određeno iskustvo igranja u Prvoj ligi“.

Utakmica se igra večeras u Sportskom centru Nikšić, sa početkom u 20:00 časova.

Veliki doprinos da Odbojkaški klub Sutjeska učestvuje u prvenstvu i kupu, kao i promociji kluba i odbojke dali su Kolektiv.me, Mladi Nikšića.me, Trgotehna doo Nikšić i ChoDex Studio, Opština Nikšić, Pivara Trebjesa, Mijo Raičević, Volonteri Crne Gore, K sport, Jet sport, Outlet, Industrija mesa Goranović, Elektro Šaraf, Gama kafa, Monte Foki flips, OK Kokice, Rubeža doo, Top Force System, Securitas.