U okviru III kola košarkaške biznis lige koje je održano proteklog vikenda odigrano je pet utakmica.

Članovi ekipa ID Construction, EPCG, Erste banke, Jugopetrola i Javne uprave ovog puta bili su bolji od predstavnika timova Societe Generale Montenegro, Plantaže, HETA, KCCG dok je ekipa Telenora bila slobodna.

U ekipi CKB najbolji učinak je imao Novaković sa 17 koševa a u timu EPCG Vukotić sa deset pogodaka. Simonović je za ekipu Erste banke postigao 18 poena a za Plantaže najučinkovitiji je bio Pižurica sa 17.
U timu Jugopetrola najbolji je bio perović sa 16 ubačenih koševa a u timu HETA Konjević i Kujović su dali po osam poena. U timu KCCG najzapaženiji je bio Milutinović sa 22 koša dok je u ekipi Javne uprave najbolji bio Popović sa 18 pogodaka.

Utakmice su odigrane u Sportskoj dvorani Kuća košarke.

U narednom, IV kolu košaraške biznis lige snage će odmjeriti timovi EPCG – Javna Uprava, Plantaže – CKB, HETA – Erste banka, ID Construction – Jugopetrol, Telenor – Societe Generale Montenegro a ekipa KCCG će odmarati.
Prvo mjesto na tabeli, za sada pripada ekipi EPCG, drugo Jugopetrolu, treće ekipi Erste banke, četvrto Telenoru, peto Javnoj upravi, šesto KCCG, sedmo timu HETA, osmo Plantažama, zatim sljede ID Construction, Societe Generale Montenegro i CKB.