Od sjutra, tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od svega 19,99 eura, saopštili su organizatori.

Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš).

“S obzirom na veliko interesovanje za ulaznice po najpovoljnijim cijenama, moguće da će iste biti rasprodane u samo par sati, nakon čega će cijena ulaznice biti viša. Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala www.seadancefestival.me.

Novo izdanje Sea Dance festivala, koje će se održati od 13. do 15. jula, obilježiće duh Ibice, čuvenog španskog ostrva, globalne prijestonice noćnog života, gdje se zajedno provode najtraženiji disk džokeji, holivudske zvijezde i ljubitelji muzike iz svih krajeva svijeta, saopštili su organizatori.

Samo tokom predstojećih praznika, u akciji “1 karta = 4 festivala”, svi već postojeći ili budući kupci ulaznice za EXIT festival po cijeni od 58 eura, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Ljeta ljubavi 2017 – za Sea Star festival u Hrvatskoj (26. i 27. maja), Revolution Festival u Rumuniji (2. i 3. juna), te Sea Dance festival u Crnoj Gori (13-15. jula). Broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen, a svi kupci, postojeći ili budući, svoje EXIT ulaznice moći će lako da registruju od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org.