U Crnoj Gori u subotu promjenljivo oblačno, tokom dana uglavnom suvo, a krajem dana i u noćnim satima mjestimično slaba kiša, odnosno u višim predjelima na sjeveru i slab snijeg i susnježica.

 

Na sjeveru ujutru po kotlinama magla. Vjetar sjeveroistočni i sjeverni, slab do umjeren, od večernjih sati pojačan, na udare i jak. Jutarnja temperatura vazduha od -2 do 9, najviša dnevna od 3 do 17 stepeni.

U južnim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a najviše izgleda za ponegdje slabu kišu biće u subotu poslijepodne, tokom noći i nedjelju prijepodne, kao i u noći između utorka i srijede, dok se u ostalom dijelu prognostičkog perioda očekuje uglavnom suvo vrijeme. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, mjestimično sa slabom kišom, a u višim predjelima sa slabim snijegom i susnježicom. Vjetar slab do umjeren, tokom dana u subotu istočni, a od kraja dana u subotu do ponedjeljka pojačan, na udare i jak, sjeveroistočni i sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha u nedjelju i ponedjeljak u blagom padu, naredna dva dana u manjem porastu.

Nikšić: Promjenljivo oblačno, tokom dana uglavnom suvo, a krajem dana i u noćnim satima mjestimično slaba kiša. Vjetar sjeveroistočni i sjeverni, slab do umjeren, od večernjih sati pojačan, na udare i jak. Jutarnja temperatura vazduha 4°C, najviša dnevna 12°C.