U Crnoj Gori u subotu oblačno i hladnije sa kišom, na sjeveru sa susnježicom i snijegom. Krajem dana prestanak padavina i razvedravanje.

 

Vjetar slab do umjeren, promjenljivog pravca. Minimalna temperatura od -3 do 3°C, na jugu do 10°C, maksimalna dnevna od 0 do 6°C, na jugu do 12°C.

U nedjelju i ponedjeljak pretežno sunčano i toplo, povremeno uz umjerenu oblačnost, samo se tokom jutra u sjevernim i centralnim predjelima očekuju magla i mraz, naročito tokom nedjelje. U ponedjeljak će u svim predjelima duvati umjeren do jak jugozapadni vjetar, povremeno i sa olujnim udarima. U utorak u sjevernim, a tokom dana i u ostalim predjelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, na planinama sa snijegom. Vjetar u skretanju na sjeverni, a temperatura u osjetnijem padu. Tokom dana kiša će preći u susnježicu i snijeg i u nižim predjelima na sjeveru. Tokom noći u svim predjelima razvedravanje. U srijedu pretežno sunčano i toplije, na sjeveru tokom jutra sa umjerenim do jakim mrazom.

Nikšić: Oblačno i hladnije sa kišom. Krajem dana prestanak padavina i razvedravanje. Minimalna temperatura -2°C, a najviša dnevna 8°C