U okviru trećeg kola Prve odbojkaške lige za muškarce, u Sportskoj dvorani Topolica u Baru, sastaju se ekipe Bar Voleja i Sutjeske. Obje ekipe su doživjele poraze u prva dva kola, i tražiće prvu pobjedu ove sezone.

,,Sezonu smo započeli lošije nego što smo planirali. Očekivali smo više iz prve dvije utakmice, i sigurno da nismo zadovoljni učinjenim do sada. Posebno nam je otežana situacija nakon povrede Rosandića, ali na nama je da se izdignemo iznad te situacije, i da kolektivnim zalaganjem pokažemo da timskim zalaganjem možemo da nadomjestimo njegov izostanak. Prošle godine smo odigrali dva zanimljiva duela od po pet setova, i oba puta su slavili domaćini. Poučeni tim iskustvom i imajući u vidu da smo oslabljeni, mišljenja sam da je ekipa Bar Voleja favorit, ali sigurno se nećemo predati bez borbe“ rekao je Vladan Stojanović, srednji bloker Sutjeske.

,,Bar Volej je najmlađa prvoligaška ekipa, ovo je njihova druga sezona, a dokaz da kvalitetno rade je broj reprezentativaca iz njihovih redova u mlađim kategorijama. Teško je bilo šta prognozirati pred ovaj meč, ovo nam je prvo gostovanje, a u Bar dolazimo oslabljeni“ izjavio je pomoćni trener prvog tima, Željko Perošević, i dodao: ,,Posle povrede našeg najboljeg poentera bili smo pod jakim utiskom, i u prvi mah smo mislili da su ciljevi dovedeni u pitanje. Sad su se emocije malo smirile, i na nama je da pokažemo da zajedničkim zalaganjem možemo da pariramo drugim ekipama. Ko god od mlađih igrača dobije šansu, očekujem da će je maksimalno iskoristiti. Ako bih morao nekog da izaberem, to bi bio Šekarić, koji je i protiv Budućnosti pokazao dio svojih mogućnosti i nagovjestio da na njega možemo ozbiljno da računamo“.

Utakmica je na programu u nedelju 15. novembra, u 18:00 časova.

Medijski sponzori kluba su: Kolektiv.me i Mladi Nikšića.me, a tehnički: Trgotehna doo Nikšić i ChoDex Studio. Prijatelji kluba su: Opština Nikšić, Pivara Trebjesa, Mijo Raičević, Volonteri Crne Gore, Top Force System, Securitas, K sport, Jet sport, Outlet, Industrija mesa Goranović, Elektro Šaraf, Gama kafa, Monte Foki flips, OK Kokice, Rubeža doo.