Site icon Mladi Nikšića

NVO Pro Futuro poziva na završnu konferenciju

tehnopolis

NVO Pro Futuro poziva na završnu konferenciju koja će se održati 18.novembra (petak) sa početkom u 11:00 časova u Multimedijalnoj Sali IPC Tehnopolis.

NVO Pro Futuro u prethodnim mjesecima realizovala je projekat “Hrabri koraci ka uspjehu mladih” koji je finansiran na Javnom Konkursu “Inovacijom do veće mobilnosti mladih” tadašnjeg Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta. Projekat je okupio 2 mlade polaznice i 7 mladih polaznika, od kojih su 2 osobe sa invaliditetom.
Završna press konferencija prilika je da javnost vidi ostvarene rezultate ali i da mladi polaznici i polaznice iznesu svoja gledanja i predstave svoje utiske o učešću u ovom projektu, šta je to što su naučili, kako danas vide sebe i koja je njihova poruka za mlade? Tokom projekta realizovane su brojne aktivnosti koje su imale za cilj da unaprijede znanja i vještine mladih polaznika i polaznica, da “probude u njima” preduzetnički duh, da ih podstaknu i ohrabre na samostalno donošenje odluka, da podstaknu osjećaj odgovornosti.

Exit mobile version