Zbog konstantnog nastojanja za poboljšanjem imidža, rezultata i prisutnosti u javnosti Odbojkaški klub Sutjeska Nikšić izvršio je ribrending kluba. U saradnji sa ChoDex Studiom, dizajniran je novi vizuelni identitet kluba, kreirana je internet prezentacija kluba, redizajniran je grb, članske karte, promotivni materijal.

Prvi čovjek kluba Mirko Perošević kazao je da je za uspješan rad neophodno i stalno usavršavanje i napredovanje.

“Dosadašnje obilježje smo zamijenili novim, modernijim dizajnom, na kojem dominiraju plava, bijela ižuta boja. U jednu grafičku cjelinu smo ukomponovali elemente odbojke, sa natpisom OK Sutjeska i Nikšić. Vjerujemo da će promjena vizuelnog identiteta donijeti i promjenu na polju rezultata, i da su pred nama periodi uspjeha.  Sa ekipom ChoDex Studia, koja se bavi poslovima veb dizajna, grafičkim dizajnom, emitovanjem i medijskom obradom, Daliborom Pekovićem i Dejanom Kneževićem, smo imali sjajnu saradnju. Sve naše zamisli su brzo i efikasno pretočili u djelo, i na tome im ovom prilikom zahvaljujemo”, rekao je Perošević za portal Mladi Nikšića.

U klubu vjeruju da će novi izgled privući veću pažnju javnosti, da će postati prepoznatljivi i da je ovo korak ka većoj promociji odbojke u gradu pod Trebjesom.

Sutjeska je nedavno postigla dogovor o medijskoj saradnji sa portalom Mladi Nikšića, gdje su se dvije strane, na obostrano zadovoljstvo, obavezale na obostranu promociju .

U medijskom pulu sponozora Sutjeske nalazi se i portal Kolektiv.me, a tehnički sponzori su Trgotehna doo Nikšić i ChoDex Studio.

Prijatelji kluba su: Opština Nikšić, Pivara Trebjesa, Mijo Raičević, Volonteri Crne Gore, K sport, Jet sport, Industrija mesa Goranović, Elektro Šaraf, Gama kafa, Monte Foki flips, OK Kokice, Outlet.

Z.N.