Mladi Nikšića

U organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorice proteklog vikenda odigrane su utakmice drugog kola Luštica bay Studentske lige Crne Gore u futsalu.

U Sali SKC Univerziteta Crne Gore u derbiju grupe A između Fakulteta za sport i FV i Filozofskog fakulteta nije bilo pobjednika.

“Već u šestom minutu „difovci“ su ozbiljno zaprijetili golu protivnika. Bakrač je snažnim udarcem sa deset metara pogodio stativu. Već u narednom napadu isti igrač je pogodio mrežu rivala za vođstvo od 1:0. U čvrstom meču bez mnogo šansi izjednačio je Tomanović u šesnaestom minutu, što je bio i konačan rezultat ovog meča. U grupi B ubjedljiv je bio FTH Kotor. Blistao je petostruki strijelac Dragović, dok je aktuelni šampion Ekonomski fakultet, uz dosta muke savladao FPN rezultatom 4:3. U grupi C nije bilo iznenađenja. UDG je istakao ozbiljnu kandidaturu za prvo mjesto u grupi novom goleadom. Blistao je Ivan Mugoša sa pet pogodaka, dok je u derbiju tehničkih fakulteta, Mašinski fakultet predvođen maestralnim Božovićem, savladao ETF rezultatom 4:3”, navodi se u saopštenju.