Nikšićanin Milan Burić novi je dobitnik Jugopetrolove nagradne igre “Vozi i osvoji” i on će imati priliku da bira automobil po želji.

U drugom ciklusu Jugopetrolove nagradne igre, dobitnici imaju priliku da izaberu jedan od automobila: Renault Clio, Renault Megane, Renault Capture, Nissan Juke ili Dacia Duster, u vrijednosti do 15.000 eura sa PDV-om.

“Srećnog dobitnika izvukao je Božidar Stanić iz Budve, dobitnik treće mjesečne nagrade drugog ciklusa, nakon što je komisija konstatovala da se u kutiji nalazi 62,170 kvalifikacionih poena sakupljenih sa 20,144 kartica za koje su pristupni formulari popunjeni shodno pravilima nagradne igre i sa kojima su sakupljani poeni”, saopšteno je iz Jugopetrola.

Članovi žirija bili su predstavnica Uprave za igre na sreću Ivana Kojašević, predstavnik sektora maloprodaje kompanije Jugopetrol AD Krsto Vulović i Nada Ivanović iz sektora interne kontrole kompanije Jugopetrol AD, koja je predsjedavala komisijom.

Jugopetrol je sa nagradnom igrom “Vozi i osvoji” krenuo prošle godine 1. marta, a sada se nastavlja drugi ciklus tokom kojeg će svakog mjeseca obradovati po jednog klijenta sa automobilom po želji.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju potrošači na EKO pumpama koji koriste “Eko vozi i osvoji” karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura.

Izvlačenje dobitnika obavlja se svakog 5. u mjesecu, ili prvi naredni radni dan.