Site icon Mladi Nikšića

Nikšićani žele puno zdravlja i sreće i život bez korone

trg slobode

Nova godina nam ide u susret. Svaki novi početak treba da bude lijep i poseban. Pitali smo naše sugrađane šta bi oni poželjli sebi i drugima.

Vasilije je poželio zdrav razum sebi i drugima.
“Da u glavi ostanemo čisti koliko je god moguće i da volimo sebe i druge“, rekao je on.
Tamara voli duženje i mnogo joj nedostaju dragi ljudi.
“Da prođe korona. Da sačuvamo zdravlje, da primjenjujemo nove vještine koje smo naučili tokom pandemije. Da putujemo i vrijeme provodimo sa dragim ljudima”, rekla je ona.
“Da se više smijemo i da se volimo. Kako sebi tako i drugima želim najviše zdravlja, ljubavi i slobode. A prije svega želim da nestane ovaj virus. Da svi možemo normalo da živimo, da se posvetimo normalnom načinu života”, rekla je Milica.
A ono što nema cijenu što se mjesecima trudimo sačuvati je zdravlje.
“Sebi, a i drugima želim samo zdravlje i sreću i da smo svi na okupu, ostalo, svega će biti”, rekla je Jovana.
Sa njom se složio i Petar.
“Poželjeću prije svega zdravlje sebi i svima ostalima. Više ljubavi, strpljenja, razumijevanja i rada na sebi. Za svaku godinu imam skromnu želju samo zdravlja, a ove godine ću svima pa i meni poželjeti da naredna bude bolja, da se vratimo normalnom životu i zdravlja naravno“, rekao je on.
A ima i onih koji i u dvadesetim godinama razmišljaju kao djeca pa je takva i Maša.
“Ove godine poželeću sebi i namilijima da uradimo nešto ludo i nesvakidašnje za sebe. Nešto što ćemo pamtiti i prepričavati drugima“, rekla je ona.
Godina na izmaku je bila teška, puna strahova kako za sebe tako i za druge. Možemo slobodno reći da nam je korona “ukrala” godinu života, a nekom i više od toga. Nadajmo se svemu lijepom u predstojećoj 2021. godini.
Exit mobile version