Drugi dio filma “Zona Zamfirova”, koji je zbog velikog interesovanja, ponovo projektovan u dva termina, popunio je do posljednjeg mjesta Nikšićko pozorište, a publika je nakon završetka bila veoma zadovoljna.

Projekcija se održavala u dva termina, prvo u 18, a onda u 20 časova. Sva mjesta u pozorištu su bila popunjena, a gledaoci su nakon izlaska iz sale bili veoma zadovoljni, te su svoje utiske podijelili sa portalom Mladi Nikšića.

“Prvi put sam gledao ovaj dio filma i veoma sam zadovoljan. Nadam se da će se u Nikšićkom pozorištu nastaviti projekcija dobrih filmova, ne samo domaće kinematografije, već i strane”, saopštio je portalu Mladi Nikšića Velibor (22).

Stariji sugrađani su veoma ponosni na kulturne programe u Nikšiću, kao i na aktivan rad Nikšićkog pozorišta.

“Redovno pratim Program podrške razvoju kulture i veoma mi je drago što se ulaže u nikšićku kulturu, koja je jedno vrijeme bila na niskom nivou. Već nekoliko godina radi se na tome i to daje rezultate. Ponosan sam i na rad Nikšićkog pozorišta, koje je već više od stotinu godina, centar kulturnih dešavanja u Nikšiću” saopštio je Radovan (59).

Zadovoljni gledaoci nisu mogli da se odluče koji je bolji dio filma, prvi ili drugi, al su saglasni da je i ovaj dio opravdao očekivanja.

“Film je odličan i sigurno je opravdao očekivanja, čim su oba termina bila popunjena. Lično, ne mogu da se odlučim koji mi se dio više sviđa. U oba dijela su odlični glumci, neki koji su već ostvareni u svijetu kinematografije i oni čije vrijeme tek dolazi”, kazala je Marija.

Na projekciji drugog dijela “Zone Zamfirove”, bilo je i najmlađih sugrađana, koji su došli sa svojim roditeljima da pogledaju film.

“Film mi se veoma svidio i Zona (Brankica Sebastijanović) mi je omiljena glumica”, saopštila je Una (8).