Večeras u našem gradu pokrenuta je akcija pružanja pomoći Filipu Đurkoviću sa Cetinja. Na trgu je organizovana mini žurka , gdje se pušta dobra muzika i vlada lijepo raspoloženje.
Organizator ovog događaja je Velibor Petković, vlasnik lokala “Room56”.

Ekipa našeg portala zatekla je lijepu atmosferu među građanima. Apel građanima koji su u mogućnosti da svi zajedno pomognemo Filipu.

Flipa Đurković (32), koji je teško ranjen u tragediji na Cetinju 12. avgusta, zadobio povrede mozga, gubitak uha i djelova lobanje. Ima povrede vrata i ramena i više gelera u tijelu. Podvrgnut je višestrukim komplikovanim operativnim zahvatima. Filip pokazuje obećavajuće znake oporavka. Još je u bolnici i ima značajna kognitivna, motorička, senzorna i govorna oštećenja.
Ljekari, koji daju sve od sebe da poboljšaju njegovo stanje, nisu sigurni da li će ikada povratiti punu funkcionalnost. Pred Filipom je dug put do oporavka i biće mu potrebne dodatne operacije i opsežna medicinska njega.
Njegova porodica pokrenula je akciju prikupljanja pomoći za njegovo liječenje.
Na platformi gofundme je pokrenuto prikupljanje sredstava za nastavak liječenja, a uplata se može izvršiti i putem žiro računa na ime Filip Đurković, CKB banka 510251298925001756