Nakon potresne priče o Radojici Nikoliću i njegovom sinu Nenadu koji preživljavaju sa 64 eura mjesečno, njihovo stambeno pitanje se riješilo. Naime Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Savnik i SO Nikšić obezbijedili su porodici Nikolić stambeni prostor površine 30m2 u Nikšiću.

Prostor će u narednih desetak dana biti u potpunosti adaptiran i opremljen, za šta će Ministarstvo rada i socijalnog staranja obezbijediti potrebna novčana sredstva.

Mnogi koji su pročitali priču, osjetivši tugu ali i želju da pomogne ovom ocu koji se sam brine o desetogodišnjem dječaku te je tako pokrenuta humanitarna akcija od strane Cetinjanke Sandre Dapčević i Podgoričanina Matije Radovića, kojoj su se odazvali “Banka hrane”, “Naša akcija“ i Udruženje građana “Alternativa“, pa su Nikolići juče dobili pakete hrane i odjeće.

Radović, koji je vajar, planira da organizuje izložbu humanitarnog karaktera i da sav prikupljeni novac da Nikolićima.

“Vojvode”, navijači kluba “Sutjeske”, odlučili su da daju svoj doprinos i organizuju u subotu, u sali Ekonomske škole u Nikšiću, humanitarni turnir u malom fudbalu, a sav prihod biće namijenjen Nikolićima.