Mladi Nikšića

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. Položaj zvijezda u narednom periodu donosi dobre aspekte i promjene Vodolijama i Lavovima, dok će Ribe i Rakovi biti u problemu jer neće znati kako da iskoriste povoljnosti u svoju korist.

OVAN
Posao – Ove nedjelje bićete izuzetno osjetljivi, pa ćete lako padati u vatru i zbog najmanje sitnice. Ono što se uvijek savjetuje osobama rođenim u vašem znaku jeste smirenost i izbjegavanje brzopletih odluka. Sve stvari, htjeli vi to ili ne, dolaze na svoje mjesto. Obuzdajte bijes u prvoj polovini nedelje.

Ljubav – Mars u Vodoliji i Venera u Jarcu ukazuju na probleme u komunikaciji sa partnerom. Kako ste već pretjerano naelektrisani, najbolje je da budete suzdržani u svim “eksplozivnim” situacijama.

Zdravlje – Manji broj pripadnika znaka mogao bi iznenada da se suoči sa ozbiljnim tegobama. Većina se dobro osjeća, čak mnogo bolje nego inače.

BIK

Posao – Mnogi Bikovi narednih dana donose bitne odluke, stoga iskoristite tranzitni trigon vladara znaka, Venere iz Jarca, ka vašem Suncu i zamolite neke uticajne ljude za pomoć. Nema potrebe da se ustručavate, jer svi ostali aspekti ukazuju na teškoće.

Ljubav – Mars, vladar vašeg polja partnerskih odnosa, u Vodoliji podržan je svim planetama, osim Venerom. To govori da sve drugo bolje funkcioniše od ljubavi. Stoga izbjegnite u narednom periodu svaku mogućnost sukoba jer iz takve situacije možete imati samo štetu. Pustite da stvari idu svojim tokom.

Zdravlje – Poslovna neizvjesnost utiče na zdravlje. Morate uskladiti ova dva segmenta. Ukoliko poslovi teku glatko, i zdravlje će biti u redu.

BLIZANCI

Posao – Naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji. Merkur je u konjunkciji sa Saturnom, što inače produžava sve rokove. Ipak, zahvaljujući sekstilima sa Jupiterom i Marsom, na kraju uspijevate da nadoknadite izgubljeno vrijeme. Na momenat ćete biti okupirani materijalnim vrijednostima do te mjere da nećete primijetiti suštinski problem.

Ljubav – Merkur, vaš vladar je u sedmom polju, pridružen Saturnu, što znači da je najbolje ostaviti stvari onakve kakve jesu. Ako ste sami, ne doživljavajte to kao lični neuspjeh, već kao manjak zajedničkih problema. Ako ste u braku, uživajte u zajedništvu.

Zdravlje – Spolja djelujete i lijepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem.

RAK

Posao – Nedjelja počinje sa Mjesecom u Lavu, u opoziciji sa Marsom. To donosi dosta iznenadnih dešavanja, uglavnom neprijatnih. Možda ste se preopteretili pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pokušajte da se bolje organizujete. Potreban vam je odmor od svega.

Ljubav – Niste zadovoljni u ljubavi. Venera u sedmom polju na izvjestan način provocira situaciju i testira vaše emocije. Jeste li sigurni da ste napravili dobar izbor? Imajte na umu da svaka kriza u sebi nosi šansu za promjenu, važno je samo da je iskoristite na najbolji način.

Zdravlje – Vrijeme je da se više pozabavite svojim zdravljem. Hronične bolesti su zadesile mnoge Rakove ove jeseni.

LAV

Posao – Narednih dana, zahvaljujući prolasku Mjeseca kroz vaš znak, bićete puni elana za sve, pa čak i posao. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Očekujte promene na poslu i veći priliv novca.

Ljubav – Mjesec u vašem znaku podstiče vas na sanjarenje i idealizaciju partnera, ali Mars vam kvari maštarije. Vjerovatno ste pomešali lončiće, pa pokušavate da se osigurate tamo gdje niko nikada nije siguran. Budite spremni na burna dešavanja na emotivnom planu.

Zdravlje – Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, jer ćete se bolje osjećati i povratiti optimizam.

DJEVICA

Posao – Mnogi projekti su u zastoju otkad je Merkur u konjunkciji sa Saturnom. Ova nedjelja je presudna za nove početke, uprkos preprekama koje vas očekuju. Već krajem nedjelje Merkur gradi bolje aspekte, a ukoliko niste spremni za promjene, postoji opasnost da propustite odlične prilike.

Ljubav – Venera, univerzalni pokazatelj emotivnh odnosa je u trigonskom znaku Jarca, ali to nije dovoljno za ljubavnu sreću. Željeli biste da uspostavite skladniji odnos sa partnerom, ali imate utisak da vam to ne polazi za rukom, ma koliko da se trudite.

Zdravlje – Ukoliko ste pretjerali sa konzumiranjem hrane i pića, krajnje je vreme da krenete sa dobrom dijetom. Mogući bolovi u nogama.

VAGA

Posao – Nova faza u vašem životu, koju je doneo Jupiter, još uvek nije dobila potpuno značenje. Sve dok je Venera u Jarcu, ne možete očekivati da se ispune svi potencijali vaše vladajuće planete. Pomalo vas frustrira ovakvo stanje, ali život je borba, zar ne?

Ljubav – Mars, vladar vašeg polja emocija u trigonskom znaku, nagovještava brojne mogućnosti za uspostavljanje boljih odnosa sa suprotnim polom. Za sada ostavite sopstvena očekivanja sa strane i prilagodite se trenutnim dešavanjima.

Zdravlje – Opustite se i budite ležerniji. Uzalud se iscrpljujete i trošite ne samo fizičku već i psihičku energiju.

ŠKORPIJA

Posao – Polje novca je vrlo aktivno, ali prisustvo Merkura i Saturna usporavaju realizaciju planova. Mars, vladar znaka u Vodoliji i njegovi dobri aspekti sa Jupiterom, Saturnom i Merkurom, donijeće vam obilje mogućnosti, a vi odaberite one najrealnije i najisplativije.

Ljubav – Venera, vladar sedmog polja u znaku Jarca, donijeće vam više nježnosti, prijateljstva i razumijevanja druge strane nego što ste očekivali. Zapamtite da se do cilja nekad brže stiže zaobilaznim putem.

Zdravlje – Sklonost ka porocima (cigaretama, piću, slatkišima) je naglašena, što se odražava na zdravlje. Neophodno je čišćenje organizma od toksina.

STRIJELAC

Posao – Ne sviđa vam se što se sve sporo odvija, posebno u ovom periodu kada prolazak Merkura kroz vaš znak stvara iluziju brojnih dešavanja, ali ga Saturn koči. Budite strpljivi jer će Saturn u strijelcu boraviti do kraja iduće godine. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Ljubav – Zauzeti pripadnici znaka muku muče sa tekućim nesuglasicama. Oni koji su slobodni mogu da se nadaju novom poznanstvu i radikalnim promenama. Planete koje ukazuju na novu osobu su u polju prijatelja. Stoga pazite koga birate.

Zdravlje – Mogući manji zdravstveni problemi. Pošto situacija nije dramatična, možda vas eventualne tegobe zaobiđu.

JARAC

Posao – Previše ste se opustili. Čini se da vas je Venerin prolazak kroz vaš znak nekako omekšao. Jupiter u polju karijere, podržan Saturnom i Marsom, najavljuje veće promene. Budite istrajni u onom što ste započeli. Više vjerujte sebi i proveravajte druge.

Ljubav – Neko iz neposrednog okruženja čini sve da privuče vašu pažnju. Ali, Venera u vašem znaku kao da vam je pomutila razum pa ste promijenili ideje o partnerstvu i zamislili nešto što nije realno. Ne igrajte se vatrom.

Zdravlje – Moguće zdravstvene tegobe zbog pojačanog stresa. Radi se o hroničnim problemima. Slaba tačka organizma je na meti.

VODOLIJA

Posao – Hiperaktivni ste i puni elana od kad je Mars u vašem znaku. Čini vam se da sve možete i da ste z sve sposobni. Ipak, ne rasipajte energiju. Sad je vrijeme da se čuvate za nove početke.

Ljubav – Pravo je vrijeme za ključne promjene u vašem životu. Iskoristite povoljan aspekt planeta i donesite prave odluke. Sagledajte situaciju realno.

Zdravlje – Mogući problemi sa bubrezima, i kontrolišite sve češće glavobolje.

RIBE

Posao – Ove nedjelje bićete izuzetno napeti. Smetaju vam postupci kolega i smatrate da radite više od svih. Potrudite se da pronađete zajedničko rješenje.

Ljubav – Prenosite atmosferu sa posla na ljubavni život. Potrudite se da ove nedjelje nadoknadite partneru izgubljeno vrijeme i da popravite odnose. Iskoristite položaj planeta u vašem znaku.

Zdravlje – Mogući reumatski problemi. Imunitet vam je u padu zbog prevelikog stresa i umora. Potrudite se da povratite energiju.