Ovan
Ove nedjelje ćete biti romantičniji nego inače. Posvetite se partneru, a ako ste slobodni, skloni ste flertu. Neka osoba koja vam se dugo dopada može ostvariti kontakt sa vama. Jako je važno da ne pričate previše drugima o svojim planovima. Pazite gdje ostavljate stvari, moguća krađa ili gubitak istih.

Bik
Ova nedjelja je rezervisana za druženje i nove kontakte. Potrudite se da se usredsredite na uspostavljanje veza sa drugima, naročito sa ženskim osobama. Mogu vam biti od pomoći. Oni koji su u vezi treba da provedu više vremena sa partnerom i prijateljima, bitno je da se stalno nešto dešava. Slobodni, možete preko prijatelja upoznati neku zanimljivu osobu.

Blizanci
Posvećeni ste poslu. Završavajte sve što ste do sada započeli. Bitno je da budete realni i organizovani. Ne zapostavljajte porodicu i prijatelje zbog posla. Niste pričljivi i druželjubivi kao i obično, ali možda je za sada tako i bolje.

Rak
Idite na kraći put, prijaće vam. Ako ste slobodni, možete upoznati neku osobu na putovanju. Potrudite se da ugodite sebi, nemojte da se preforsirate na poslu. Moguć stres. Povedite više računa o svom zdravlju.

Lav
Mogući su iznenadni troškovi ove nedjelje. Nemojte da kupujete nepotrebne stvari jer ćete se brzo pokajati. Platite račune na vrijeme, neće nestati ako ih zanemarite. Skloni ste flertu i avanturama. Ako ste u vezi, ne dozvolite da ljubomora poruši sklad u vezi.

Djevica
Manje ćete biti posvećeni poslu, a više odnosima sa drugima. Odlična je nedjelja za početak neke saradnje, za realizaciju nečeg što ste odavno planirali. Nemojte ostavljati sve nedovršeno, nego realizujte makar dio. Pomalo ste napeti jer ne uspijevate da se organizujete kao obično. Nemate dovoljno koncentracije i volje. Što manje vremena provedite kod kuće, prijaće Vam boravak u prirodi.

Vaga
Manje ćete biti okrenuti ka zabavi, a više ćete se posvetiti poslu i obavezama. Potrudite se da se usredsredite na posao. Nemojte uplitati osjećanja u posao. Budite realni i nemojte da se preforsirate. Mogući su problemi u saobraćaju.

Škorpija
Ove nedjelje nemojte previše trošiti novac na stvari koje vam nisu potrebne. Budite praktični. Mogli biste malo više da uživate, nije sve u poslu. Bavite se sportom ove nedjelje, budite kreativni. Ako ste u vezi, budite romantični, provedite više vremena sa partnerom. Slobodni, mogli biste do grada sa prijateljima. Skloni ste flertu.

Strijelac
Sredite dom. Pozovite prijatelje u goste. Ove nedjelje se osjećate prilično energično i dobro. Pomalo ste nostalgični i osjetljivi, ali vas sve to brzo prođe. Posvetite više vremena sebi i svojoj porodici.

Jarac
Komunikativni ste i prijatni prema drugima. Ne nervirajte se oko toga šta drugi ljudi pričaju o vama. Gledajte sebe. Potrudite se da se usredsredite na kontakte sa drugima, ali pazite kome šta povjeravate. Spavajte više. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u vaš život, ako ste slobodni. Zauzeti, priredite partneru neko romantično iznenađenje.

Vodolija
Ove nedjelje očekujte priliv novca. Odlična je nedjelja za poslovni uspjeh. Dajte sve od sebe da na poslu zablistate. Potrudite se da se usredsredite na uživanje, ne pravite sebi pritisak zbog posla. Najbitnije je da ne trošite novac na stvari koje vam nisu važne.

Ribe
Dobro se osjećate ove nedjelje. Uradite nešto lijepo za sebe. Posjetite frizera, makar. Budite prijatni prema drugima. Mogući su manji problemi na poslu. Uložite više energije u posao. Neka muška osoba vam može biti od pomoći.