mladink

Ribe očekuje ljubavni sudbinski susret…
Saznajte šta nedeljni horoskop od 13. do 20. juna 2022. godine predviđa vašem znaku.

Ovan

Svi akcenti vaše pažnje biće usmjereni na materijalna pitanja, pojaviće se i aspekti vezani za nekretnine. Možda ćete smisliti ideje za povećanje prihoda i kreiranje nove strategije na poslu. Upoznavanje će se brže učvrstiti, odnosi sa partnerom će postati svijetliji. Može doći do trenutaka ljubomore.

Bik

Planete će vam dodati emocije, sjaj i samopouzdanje. Počećete da trošite više energije i novca. Trebalo bi da budete pažljiviji da biste izbjegli impulsivne kupovine i uvećali dugove. Posvetite vikend ljepoti, u najširem smislu te riječi. Boravite u prirodi, udovoljite sebi, radujte se svakom trenutku života.

Blizanci

Očekuju vas mnogi lični i poslovni sastanci, moguća su putovanja, možda čak i poslovna. Od 14. juna postoji rizik od nervoze usled pojave punog Mjeseca. Ukoliko budete napeti, nervozni i zbunjeni, možda je najbolje da neko vreme provedete sami i posvetite se svojim mislima.

Rak

Dobar period da se opustite i posvetite pažnju voljenoj osobi. Ovo će dodati stabilnost Rakovima koji su u vezi. Vikend donosi prijatno vrijeme za romansu, poklone, opuštanje negde van grada. Uživajte u romantičnoj atmosferi.

Lav

Čak i ako vaši šefovi odbiju većinu vaših ideja, bićete prepoznati kao preduzimljiva osoba, a to je veliki plus. Ciljeve postižu oni koji steknu iskustvo u bilo kojoj životnoj situaciji. Provedite vikend aktivnije, šetajte, plivajte, vježbajte. Čigong ili joga je ono što vam je sada potrebno da ojačate telo i opustite se.

Djevica

Sada nije trenutak da govorite o svim svojim željama. Posebno ne pravite rizične korake kada je reč o finansijama. Moguće je da će vas pod uticajem punog Mjeseca privući ljubavne avanture. Nekim od predstavnika vašeg znaka je suđeno da se zaljube u autentičnu osobu. Ovo ne mora biti prolazno, već ozbiljno i dugo.

Vaga

Za sada ćete morati da zaboravite na ambiciozne planove, preduslovi za njih još nisu sazreli. Budite strpljivi i sačekajte bolja vremena. Ona nisu tako daleko, samo morate da sačekate pravi trenutak. Da biste izbjegli sukobe u porodici, važno je da poštujete mišljenje drugih.

Škorpija

Imaćete hrabrosti da uradite ono o čemu ste dugo razmišljali. Ipak, trebalo bi da slušate svoju intuiciju. Ako unutrašnji glas savjetuje da ne vjerujete ovoj osobi, onda bi trebalo da je poslušate. Obavezno pohvalite sebe za sve što ste postigli. Budite ponosni na svoje uspehe, poduhvate i ostvarene ciljeve.

Strijelac

Početak nedelje odlično je vrijeme da budete kreativni, da radite ono što vam donosi zadovoljstvo. Pokušajte da svoje slobodno vrijeme provedete što opuštenije i zanimljivije. To mogu biti sastanci sa prijateljima, odlasci na masažu i kozmetičara.

Jarac

Ovo je sjajna nedelja za prihvatanje novog projekta, pa čak i za promjenu posla. Pored posla, očekuje vas i širenje znanja, pa će uspjeh imati svi koji žele da pohađaju neki kurs i predavanja, za širenje vidika. Možete započeti i sa nekim hobijem o kojem odavno maštate, na primjer ples ili sviranje gitare. Usudite se!

Vodolija

Energija planeta privlači mnoge nove mogućnosti u vaš život – od novog posla do novog izvora prihoda. Najvažnije, nemojte se plašiti da napravite promjene. Za vikend vas očekuju prijatna iznenađenja i romantični sastanci.

Ribe

Vrijeme je da razmislite o uštedi i napravite finansijski plan. Pregledajte svoju potrošnju, planirajte budžet. Počnite da planirate odmor tokom vikenda. Daleko od kuće, očekuje vas sudbinski susret, a oni koji imaju partnera uživaće u romantičnim intimnim trenucima.