Dnevni horoskop

 

 

Pročitajte nedjeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra 2022. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Nedjeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra 2022. godine je u znaku sjajnih vesti! Nedelja počinje ostvarivanjem dugo željenog cilja i postoji mogućnost da je starija ženska osoba uticala na ovakav ishod. Imaćete novca više nego inače, ali savet je da pokušate da se ne rasipate. U ljubavi možete da očekujete romantiku koju će vaš partner ispoljavati na razne načine, prepustite se uživanju. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

BIK
Vaš nedjeljni horoskop vam savjetuje da vodite računa o spletkarenju kada je posao u pitanju. Osetićete tenziju već početkom nedelje, a najviše zbog osobe koja je neiskrena prema vama. Ne prepisujte zasluge kome stignete, već dobro povedite računa o tome ko i koliko doprinosi. Zapali ste za oko osobi suprotnog pola iz bliskog okruženja, možete da očekujete poziv za kafu ili večeru. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

BLIZANCI
Zdravlje je u fokusu vašeg nedjeljnog horoskopa! Ne hrlite u obaveze kao pomahnitali, ništa dobro vam neće donijeti. Iscrpljenost i hroničan umor su neminovni, obavili ste pregršt obaveza koje sada dolaze “na naplatu”. Povedite računa o ishrani, unosite vitamine i više spavajte. Konflikt na ljubavnom planu ne mora da znači loše – posle kiše, uvek dođe sunce, samo se strpite. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

RAK
Nedjeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra 2022. godine vam predviđa promjenu koja će vas usrećiti. Ovo može da bude i na poslovnom i na ljubavnom planu, u zavisnosti od toga na šta ste fokusirani. Ako je finansijska situacija u pitanju, nećete više brinuti, a ukoliko se radi o ljubavi, izgleda da je došlo vrijeme da se skrasite. Bilo kako bilo, ova nedelja je vaših pet minuta u kojima ćete uživati. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

LAV
Ove nedelje ste fokusirani na pomoć drugima. Članovima porodice ste više nego potrebni, a potom i prijateljima koji će želeti da čuju vaš savet. Ne oklevajte, izađite u susret koliko možete, vratiće vam se višestruko! Sa partnerom nije idealna situacija, moguće je da se treća osoba miješa u vaš odnos. Ne dozvolite da nesporazumi dovedu do ishoda kakav ne želite, komunikacija je ključ uspeha. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

DJEVICA
Početak nedjelje počinje pozitivnom energijom! Možete da očekujete novo poznanstvo koje dolazi preko uspješnih ljudi, a koje može da vam donese mnogo koristi. Ukoliko razmišljate o promeni posla, ova nedjelja je idealan period da se pokrenete i “bacite” u akciju. Spremite se za mnogo udvarača tokom ovih dana, ne pokušavajte da se izolujete. Izlasci će vam prijati. Najbolji dani biće vam petak i subota.

VAGA
Nedjeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra 2022. godine vam savjetuje da ne brzate sa važnim odlukama. Ukoliko treba da potpisujete važne ugovore ili papire koje su vezani za nekretnine, dobro obratite pažnju. Provjerite sve detalje, najmanja greška može da vas košta. Prija vam solo status, ali odupirete se osobi sa kojom se dopisujete. Nema potrebe, dogovorite sastanak i ostavite prošlost iza sebe. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

ŠKORPIJA
Ova nedjelja može da počne sa uvođenjem zdravih navika. To bi bila idealna odluka, jer ćete osjetiti sve prednosti i promjene koje mogu da označavaju vašu životnu transformaciju. Samo način ishrane može da vas učini znatno pozitivnijima u odnosu na prethodan period. Takođe, tokom ovih dana može da dođe do “čiščenja” toksičnih ljudi. Kada eliminišete sve negativno, pozitivno kuca na vrata. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

STRIJELAC
Vaš nedeljni horoskop vam predviđa nemir kada je porodica u pitanju. Niste ispali fer prema nekom članu porodice, a uporno tjerate svoje i ističete da ste u pravu. Ipak, vaše raspoloženje otkriva da ne mislite tako i da bi najradije voleli da ispravite situaciju. Potrudite se, pozovite tu osobu i budite iskreni tokom razgovora. Čuvajte se prehlada i virusa, unosite vitamine. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

JARAC
Ove nedelje će vas preplaviti emocije. Muči vas prošlost, a postoji velika mogućnost da sretnete bivšu ljubav. Dobro razmislite šta želite i povedite računa o tome kome se poveravate. Neka tajna može da ispliva na površinu tokom ove nedelje, a razočaranje će biti neizbežno. Horoskop vam savetuje da se ne rasipate novcem, predviđa vam neplanirane troškove. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

VODOLIJA
Konačno se vraćate u ono što ste bili, neko je u vama ponovo probudio motivaciju na kojoj su vam drugi zavidjeli! Vrijeme je za pokret, velike uspehe, realizaciju planova i svakodnevicu kakvu želite. Dugo ste stagnirali, ali ove nedelje možete da očekujete da ćete biti angažovani kao nikada do sada. Ne zanemarujte privatan život, smijeeši vam se jedno poznanstvo koje će vam potpuno pomutiti razum. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

RIBE
Nedjeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra 2022. godine vam donosi zasićenje, monotoniju, pad raspoloženja. Muči vas osećaj stagnacije, ali već krajem nedelje možete da očekujete promenu. Bićete u nedoumici kada je neka odluka u pitanju, savjet je da poslušate svoju intuiciju, a ne ljude oko sebe. U ljubavi je sve kako treba, partner vam sprema iznenađenje. Najbolji dani biće vam utorak i srijeda.