Nedeljni horoskop od 19. 12. do 25. 12.

OVAN

Ove nedelje će Vam posao krenuti bolje. Lakše ćete obavljati obaveze koje imate. Bitno je da poštujete rokove. Imajte u vidu da će možda doći do nesporazuma sa saradnicima i prijateljima, ali će se sve brzo riješiti. Pazite šta potpisujete i ne započinjite ništa, naročito ne od polovine nedelje. Nećete više imati potrebu da se previše družite, već ćete se povući u sebe. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte partnera, jer može pomisliti da nešto nije u redu. Ako ste slobodni, moguća je tajna veza ili neka avantura.

BIK

Ove nedelje ćete se manje nervirati oko novca i počećete da razmišljate više o odmoru i nekim kreativnijim stvarima. Potrudite se da se usmerite na zabavu, druženje. Idite na neki kraći put, ako ste u prilici. Možete očekivati da će se konačno isplatiti sav trud i rad, očekujte priliv novca. Mada, pazite da ne pretjerujete u trošenju novca. Ako ste zauzeti, idite na neki put sa partnerom. Ako ste slobodni, na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu.

BLIZANCI

Ove nedelje morate biti pažljiviji kada je reč o trošenju novca. Mogući su povećani troškovi. Potrudite se da se usmerite na završavanje zadataka, ne započinjite ništa novo, ako ne morate. Bićete napetiji zbog posla, ali mogući su problemi sa nekom muškom osobom. Dajte sve od sebe da uradite sve kako treba. Ako ste zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom oko novca i posla. Trebalo bi da se više posvetite vezi. Ako ste slobodni, strasti će prevladati. Nije Vam do nekog ozbiljnog odnosa ove nedelje, već biste da odnosi budu rasterećeniji.

RAK

Ove nedelje ćete zanemariti posao, a okrenućete se partnerskim odnosima. Jedino ako imate partnera u poslu, možete očekivati napredak. Ne morate drugima da objašnjavate svaki svoj postupak. Nije povoljna nedelja za neka duža putovanja. Ako ste zauzeti, ne pričajte previše sa partnerom o prošlosti, nego uživajte u sadašnjosti. Nije dobro vreme za važne razgovore i teške teme. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da se vrati neka osoba sa kojom ste već bili u nekoj priči ili vezi.

LAV

Ove nedelje ćete biti baš vredni. Završavajte poslove koje ste započeli i sumirajte rezultate. Moraćete iznova da radite neke obaveze koje ste već završili. Biće Vam malo naporno i dosadno. Potrudite se da ne zapostavljate previše privatni život zbog posla. Mogući su problemi sa leđima. Ako ste zauzeti, sve će biti u najboljem redu. Strastveni ste. Ako ste slobodni, bićete skloni avanturama ove nedelje, ali će akcenat ipak na poslu.

DEVICA

Kreativni ste. Manje ćete se opterećivati porodicom i porodičnim problemima, posvetićete se sebi. Strastveni ste ove nedelje. Skloni ste flertu. Mogući su nesporazumi sa partnerom ili osobom koja Vam se dopada. Nekako, sve Vam ide u ljubavi sporije nego što bi trebalo. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom od polovine nedelje.

VAGA

Potrudite se da se posvetite porodici ove nedelje. Budite diskretniji što se tiče planova koje imate. Ne opterećujte se poslom. Neka muška osoba Vam može praviti probleme na poslu. Svakako, bilo bi dobro da ne reagujete na provokacije i dajte sve od sebe na poslu. Umorni ste, ali Vas čeka dosta izazova ove nedelje. Brinite više o sebi, o svom zdravlju. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam se dopasti.

ŠKORPIJA

Komunikativni ste i veoma kreativni ove nedelje. Lako se dogovarate sa svima. Moguć je kraći put, odlazak na neko putovanje koje ste odavno planirali. Skloni ste flertu. Lako možete ući u neku vezu ili uploviti u avanturu. Imaćete dobar izbor. Zauzeti, budite iskreni prema partneru. Poradite na vašoj vezi.

STRIJELAC

Bićete prilično zadovoljni što se tiče novca. Sve ide kako ste zamislili. Imate više obaveza nego ikada, ali i troškovi su malo veći. Organizujte se bolje. Bićete malo nostalgični i nervozniji zbog porodice. Nećete više biti napeti i u haosu, znaćete šta treba da radite da biste bili zadovoljniji. Ako ste zauzeti, provodićete više vremena sa partnerom kod kuće. Ako ste slobodni, nećete biti baš željni nekog novog poznanstva.

JARAC

Sunce ulazi u Vaš znak sredinom nedelje pa možete očekivati procvat. Osećaćete se bolje, imaćete više elana i bićete pozitivniji. Potrudite se da se usmerite na sebe. Mogući su problemi u saobraćaju, pa budite pažljiviji, naročito noću. Ne pozajmljujte drugima novac. Ako ste zauzeti, potrudite se da se usmerite na komunikaciju sa partnerom. Ugodite jedno drugom. Idite na kraćii put. Ako ste slobodni, može Vam se dopasti osoba sa kojom sarađujete.

VODOLIJA

Ove nedelje su mogući povećani troškovi, koji su očekivani. Nemojte se previše opterećivati, biće i više posla. Potrebno je da se dobro organizujete da biste bili manje pod stresom ove nedelje, ali nemojte imati previše poverenja u druge ljude. Ako ste zauzeti, sve je u redu, bez promena ove nedelje. Provedite sa partnerom i prijateljima više vremena. Ako ste slobodni, imaćete dosta prilika da budete sa nekim, da flertujete, ali ćete sve vreme brinuti da li je sve to dobro za Vas.

RIBE

Imate višak energije. Iako ste pomalo napeti, imate volju da radite i da započnete neke bitne stvari. Jako je važno da se ne oslanjate na druge u vezi sa bilo čim, nego pokušajte da sve što možete uradite sami. Ovo je dobra nedelja za nove kontakte, ali i za viđanje sa starim prijateljima. Sve od Vas zavisi i niko ne može da Vam pomogne, ni odmogne. Ako ste zauzeti, mogući su problemi u komunikaciji. Slobodni, neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.