Site icon Mladi Nikšića

Nedeljni horoskop od 18. do 24. oktobra 2021. godine

Bikovima nije povoljan trenutak za posao, Djevice maksimalno posvećene svom partneru, Strijelci da povećaju unos vitamina.

Ovan
Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija, mada ćete sada biti i trošenju skloni dosta. Što se tiče polja ljubavi možete da očekujete veoma strastvenu atmosferu sa nekom novom osobom. Po pitanju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa malaksalošću, niskim pritiskom i umorom. Ženski pripadnici ovog znaka probleme sa hormonima.
Bik
Nije vam povoljan period za posao vrlo je moguće da će neko pokušati da vas obmane ili prevari. Na polju ljubavi vas očekuje naboj velikih i jakih emocija prema jednoj osobi. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa upalnim i bolnim stanjima, povišenom temperaturom, virusima ili infekcijama koje se ne otkrivaju na prvi pogled.
Blizanci
Možete da očekujete da ćete imati nalet dobrih ideja za posao. Povoljno je postavljena saradnja sa inostranstvom. Što se tiče ljubavi, uživate u maštanju o jednoj osobi na koju često mislite. Na polju zdravlja su mogući neki problemi sa depresijom, melanholijom i sličnim psihičkim i emotivnim stanjima. Pospasni ste, umorni i kao u nekoj magli.
Rak
Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na poslovnom planu, a pogotovo u odnosu sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje jako lijepo poznanstvo sa osobom koja vam poklanja mnogo pažnje. Kada je o zdravlju riječ ne biste trebali da imate neke nove poteškoće ili probleme. Puni ste pozitivne energije i osjećate se sasvim dobro.
Lav
Ukoliko je postojao neki konflikt sa nadređenima, sada biste mogli da ga riješite. Na polju ljubavi vas očekuje dobra situacija sa osobom koju volite. Prepustili ste se emocijama. Kada je u pitanju zdravlje mogući su hronični problemi sa leđima, kičmom ali i sa vidom. Ukoliko ste već imali neku promjenu dioptrije moguće je da vam je potreban ponovni pregled.
Djevica
Pred vama je povoljan period u kojem će vas na poslovnom planu pratiti sreća. Kada je u pitanju ljubav maksimalno ste posvećeni partnerskim odnosima i dobro se osećate zbog toga. Na polju zdravlja su mogući problemi sa jetrom, žuči, bubrezima, šećerom. Maksimalno vodite računa o sebi i ako primjetite bilo kakve probleme- odmah kod ljekara!
Vaga
U nekim situacijama djelujete nesvjesno, pa možete da pravite greške na poslovnom planu ali i na finansijskom. Opijeni ste emocijama, sve gledate kroz ružičaste naočare pa ne vidite partnerove mane. Mogući su problemi sa niskim pritiskom, pospanošću. Skloni ste i tegobama sa cirkulacijom, nogama i viškom vode u organizmu.
Škorpija
Maksimalno ste posvećeni polju zarade, a očekuje vas i sklapanje novog poslovnog partnerstva. Iako niste slobodni, udvara vam se neka osoba i zbunjeno reagujete na to. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa parnim organima- bubrezima, plućima, očima, ušima ali i sa grlom, glasnim žicama i generalno osetljivim ždrelom.
Strijelac
Očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza ali neće vam biti problem da sa svim izađete na kraj. Na polju ljubavi za sada nemate neke veće promjene, možda vam monotonija malo i smeta. Što se tiče zdravlja, osjetljivi ste u ovom periodu i treba da budete jako oprezni. Povećajte unos vitamina, tečnosti i odmarajte što više jer vam je imunitet oslabljen.
Jarac
Možete da se nadate srećnim okolnostima na polju posla. Nemate većih briga generalno. Ako ste slobodni, možete da očekujete odličan period za nova poznanstva i flert. Na polju zdravlja vas očekuje sjajna situacija! Bićete veoma energični. Nema nikakvih problema kod vas. Prija vam umjerena fizička aktivnost i druženje sa ljudima.
Vodolija
Možete da očekujete pomak na polju privatnog posla, dolazite do stabilizacije. Kada se radi o ljubavi, očekuje vas jako dobar period za početak zajedničkog života ili braka. Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi. Generalno vam je probava osjetljiva pa treba da pazite na ishranu ali nema naglašenih većih i ozbiljnijih tegoba.
Ribe
Putovanje koje planirate može da bude odlično i za vas i za vaš posao. Ljubavna situacija bi mogla da vam bude vrlo zanimljiva jer ste veoma aktivni na polju flerta. Kada se radi o zdravlju mogući su manji problemi sa sinusima, disajnim putevima, kašljanjem, plućima, pa povedite računa o tome. Izbjegavajte cigarete i duvanski dim.
Exit mobile version