Site icon Mladi Nikšića

Nedeljni horoskop od 11. januara do 17. januara

nedeljni horoskop

Horoskop najavljuje dobre vjetrove i upozorava na hladne struje. Kakvu sudbinu vama kroje zvijezde ove sedmice pročitajte u nastavku.

Ovan
Očekuje vas prolongiranje službenih putovanja i sastanaka, a oni koji budu održani biće teški i neće donijeti očekivane rezultate. Emotivno ste zadovoljni isključivo ako ste u braku. Veza se ne razvija na način na koji želite. Partner nije siguran u emocije i da li je u pravoj vezi. Disajni organi i sinusi su jako osetljivi
Bik
Jako ste vrijedni, pragmatični, ambiciozni i fokusirani na obaveze koje donose siguran novac. Ukoliko ste u braku zadovoljni ste odnosom. U slučaju da ste u vezi ili ste slobodni nemate nikakvu potrebu za komunikacijom i druženjem. Vaš stav prema zdravlju je prilično odgovoran. Osjećate se dobro.
Blizanci
Očekuje vas priliv finansija kojim nećete biti u potpunosti zadovoljni. Na poslu vas očekuje uspešni pregovori i potpisivanje sporazuma o saradnji. Ukoliko ste u braku kriza je na vrhuncu tako da ćete prvi prvi put spomenuti partneru mogućnost razvoda. Pričuvajte disajne organe, bubrege i ekstremitete.
Rak
Prekidate poslovnu saradnju kojom ste duži vremenski period bili nezadovoljni. Imate utisak da stagnirate i su promjene jedino pravo rješenje. Odnos sa bračnim partnerom je hladan i konačno priznajete sebi da partner ne želi da se trudi oko braka. Imunitet vam je slab, a vi uopšte ne vodite računa o zdravlju.
Lav
Konačno završavate poslovni projekat i poslovnu saradnju. Uložili ste puno energije u posao i osećate se iscrpljeno. Ukoliko ste u vezi zvanično je prekidate. U prethodnom periodu ste bili svjesni da je samo pitanje dana kada ćete to uraditi. Imate jako neodgovoran stav prema svom organizmu, a pritom ste jako osjetljivi.
Devica
Očekuje vas priliv finansija i to je otprilike jedina pozitivna stvar vezana za posao. Nezadovoljni ste emotivnom sferom bilo da ste sami ili imate drugu polovinu. Neophodna vam je pažnja, ali je ne dobijate. Imate utisak da niste bitni partneru. Zapostavili ste zdravlje. Moguć je širi spektar problema.
Vaga
Zadovoljni ste situacijom na poslu. Sve se odvija regularno, bez ikakvih teškoća. Pravite nove poslovne planove. Ispunjeni ste odnosom sa bračnim partnerom. On prolazi kroz krizan poslovni period, ali vi vjerujete da će uspjeti uspješno da ga prevaziđe. Zdravlje je stabilno. Organizam je u fazi regeneracije.
Škorpija
Na poslu vas očekuju problemi, ograničenja, izazovi koje nećete uspeti da rešite. Prilično ste demotivisani poslovnom situacijom. Fokusirani ste na posao i finansije, tako da partneru ne posvećujete dovoljno pažnje. Partner stoički čeka da mu se posvetite. Ne vodite računa o zdravlju što vam donosi probleme.
Strijelac
Jako ste pragmatični i vrijedni. Vaši poslovni planovi prvenstveno za cilj imaju poboljšanje finansija. Prolazite kroz ozbiljnu bračnu krizu. Sa partnerom ne razgovarate niti želite da obnovite komunikaciju. Druga strana ima sličan stav. U psihološkom smislu niste dobro. Brinu vas finansije i brak. Neraspoloženi ste.
Jarac
Ukoliko se bavite privatnim biznisom posao je u totalnom zastoju. Prisiljeni ste da smanjite broj zaposlenih zbog pada obima posla. Jarčevi u braku su nezadovoljni, a Jarčevi u vezi uživaju i odnosu. Ukoliko ste slobodni ulazite u vezu i maksimalno joj se posvećujete. Ne vodite računa o zdravlju i to može skupo da vas košta.
Vodolija
Očekuju vas teškoće i izazovi na poslu sa kojima nećete uspjeti da se izborite. Jasno vam je da nemate ništa zajedničko sa partnerom i prekidate vezu. Bivši partner ima sličan stav o vašem odnosu tako da prihvata raskid i ne pada mu na pamet da se bori za vezu. Imunitet je jako slab. Pričuvajte se u saobraćaju.
Ribe
Posao se odlično razvija. Sposobni ste, vrijedni, imate realne ciljeve i ostvarujete bez ikakvih problema. Imate tajnu simpatiju. U pitanju je kolega sa posla, ali ne želite da mu otkrijete svoja osjećanja. Zdravlje je stabilno. Prilično ste odgovorni. Vodite računa o pravilnoj ishrani i trudite se da se dobro odmorite.
Exit mobile version