Saznajte šta nedeljni horoskop od 19. do 25. septembra predviđa vašem znaku – nekome ide dobro na poslu, slušajte intuiciju, otkrivaju se i stvari srca!

 

OVAN
Ove nedelje ste neuporediv sagovornik – pažljiv i dobroćudan, možete reći mnogo zanimljivih stvari, koje će vam privući ljude. Nemojte sada praviti globalne planove. Dobrom komunikacijom možete postići više.
BIK
Nemojte sebe previše kritikovati, iz ovakve situacije možete samo razočarani izaći. Biće vam potrebne osobine kao što su fokus i odlučnost. U četvrtak je bolje da ne započinjete važne razgovore. Neformalni susreti u subotu otvoriće nove mogućnosti.
BLIZANCI
Fokusirajte se na novu zanimljivu ideju i možete uživati u poslu, brzo postići svoje ciljeve. Savjeti koje dajete drugima mogu i vama pomoći. Odmor u subotu u prijatnom okruženju omogućiće vam da pronadjete mir.
RAK
Ne shvatajte stvari previše ozbiljno. Razmislite o planovima za budućnost. Sve je dobro na poslu. Raznolikosti ne škodi u vašem ličnom životu. Najpovoljniji dan je petak.
LAV
Stvari idu dobro na poslu. Prijatelji i partner će vas podržati. Obratite pažnju na djecu ili starije članove porodice, potrebna im je vaša pažnja. Posjeta izložbi i bioskopu može vas osnažiti i dugo se pamtiti.
DJEVICA
Vrijeme je da se potpuno uključite u radni ritam i zaboravite na ljeto. U utorak ćete možda biti umiješani u sukob na poslu, ali nemojte prebrzo donositi zaključke. U subotu je bolje obaviti kućnu kupovinu ili završiti sa čišćenjem stana.
VAGA
Ova nedelja je veoma povoljna za rješavanje bolnih i zanemarenih problema. Stari prijatelj vam može dati koristan savjet.
ŠKORPIJA
Sada ćete uživati u opuštanju i zabavi. Organizujte romantičan sastanak ili putovanje. Sredinom nedelje, prevazilazite pritisak okolnosti, uspjećete na nekoliko frontova odjednom. Tokom vikenda posebno će vam prijati ćaskanje sa prijateljima.
STRIJELAC
Neophodno je podesiti se na radno raspoloženje i truditi se da postignete ono što je važno u sferi posla. Krajem nedelje očekuju se prijatna iznenađenja, želje će početi da se ostvaruju. Ne zaboravite da obratite pažnju na voljene osobe, i ako je moguće, pomognete u realizaciji njihovih ideja.
JARAC
Izbjegavajte nepromišljene postupke i rizike: oni nisu vrijedni vaših mentalnih, materijalnih troškova. U svom ličnom životu sve odluke donosite sami. U petak stiže isplativa poslovna ponuda – ne propustite veliku šansu. Za vikend organizujte mali odmor i opustite se kako treba.
VODOLIJA
Preporučljivo je ne prenaprezati se, već dozvoliti događajima da idu svojim tokom. Poslovna putovanja biće uspješna u prvoj polovini nedelje. Sada je zaista moguće ostvariti dalekosežne planove. Druga polovina perioda neće biti ništa manje produktivna.
RIBE
Ova sedmica će doneti poznanstva sa zanimljivim ljudima. Nagomilalo se mnogo posla, pa će ostatak morati da sačeka. Porodične stvari shvatite ozbiljnije. Držite sve pod kontrolom, onda će se situacija riješiti u vašu korist.