Svjedoci smo da je oko nas sve više onih kojim aje pomoć potrebna. Sve je više gladnih, onih bez krova nad glavom. Sve je više gladne djece, one koje nemaju osnovnih sredstava za život. Oliveri Orbović i nenim djevojčicama prijete da će isključiti istruju. A dobra djeca, đaci, sportisti. Učinimo, bar sitnicu…

Olivera Orbović, samohrana majka četiri djevojčice, nakon smrti supruga sama se bori da obezbijedi djeci pristojan život. Olivera je rođena u Nikšiću gdje joj živi i porodica dok je ona nastanjena u Žabljaku Crnojevića. Nakon smrti supruga ostaje sama u zajedničkoj kući da podiže četvoro djece, sa penzijom koja je ostala od supruga u iznosu od 120 eura. Oliveri i njenim djevojčicama prijeti isključenje struje.

„Strepim iz dana u dan kad ce doći da mi isključe struju, to ne mogu da dozvolim. Djeca putuju 10 km u školu. Plaćam i mjesečne karte za tri školarca i račune pa ako šta ostane za hranu. Kuća u kojoj živimo je od pokojnog muža, nasledeni dug za struju iznosi 10 hiljada eura. Imam malo dijete i to me sprčava da radim, ali borim se časno i ponosno za ovu decu. Dobri su đaci i sportisti uprkos svemu“, kazala nam je Olivera.

Ukoliko želite novčano da pomognete Oliveru i djevojčice broj žiro računa je 510251198626515786 CKB banka na ime Olivera Orbović.

 

 

 

 

loading…