Na buvljaku pod Trebjesom raznovrsna prodaja robe Ovog ponedeljka na buvljaku pod Trebjesom obišli smo prodavce i pitali šta im najviše prolazi od robe i za čim je najveća potražnja. “Što se tiče prodaje mi smo zadovoljni. Prodajemo dušeke i jastuke i mogu vam reći da je zarada odlična. Svakog ponedeljka smo tu, narudžbine ima stalno, žaliti se ne možemo”, kazao je jedan prodavac. Ponedeljkom veliki broj sugrađana pođe do buvljaka pod Trebjesom da pogleda kakvih stvari ima na prodaji, a tako nije bilo ovog ponedeljka.. “Nažalost loš dan, pa manje i kupaca. Što se tiče prodaje, ja najviše prodam obuće (čizme i patike), potražnja nije sad nešto velika ali zarade ima, skroman sam pa sam zadovoljan i sa ovim” rekao nam je Igor. Na buvljaku pod Trebjesom čovjek može naći raznih stvari od ,,šarafa do jastuka”. Cijene su paušalne i prodaju ih pošto zašto da bi se na ovakvoj situaciji zaradio neki dinar. ,,Nisam zadovoljan ovim ponedeljkom, nadao sam se mnogo boljoj prodaji ali šta je tu je, idemo dalje. Ja prodajem isključivo alat (čekić, kliješta, šafciger....) i ponešto prođe. Sve je ovo sitna para i narod se cjenka pa moraš i nekad cijenu da mu spuštiš na kupovinu par stvari”, rekao nam je prodavac Nikola. S.T.

Ovog ponedeljka na buvljaku pod Trebjesom obišli smo prodavce i pitali šta im najviše prolazi od robe i za čim je najveća potražnja.

“Što se tiče prodaje mi smo zadovoljni. Prodajemo dušeke i jastuke i mogu vam reći da je zarada odlična. Svakog ponedeljka smo tu, narudžbine ima stalno, žaliti se ne možemo”, kazao je jedan prodavac.
Ponedeljkom veliki broj sugrađana pođe do buvljaka pod Trebjesom da pogleda kakvih stvari ima na prodaji, a tako nije bilo ovog ponedeljka..
“Nažalost loš dan, pa manje i kupaca. Što se tiče prodaje, ja najviše prodam obuće (čizme i patike), potražnja nije sad nešto velika ali zarade ima, skroman sam pa sam zadovoljan i sa ovim” rekao nam je Igor.
Na buvljaku pod Trebjesom čovjek može naći raznih stvari od ,,šarafa do jastuka”.
Cijene su paušalne i prodaju ih pošto zašto da bi se na ovakvoj situaciji zaradio neki dinar.
,,Nisam zadovoljan ovim ponedeljkom, nadao sam se mnogo boljoj prodaji ali šta je tu je, idemo dalje. Ja prodajem isključivo alat (čekić, kliješta, šafciger….) i ponešto prođe. Sve je ovo sitna para i narod se cjenka pa moraš i nekad cijenu da mu spuštiš na kupovinu par stvari”, rekao nam je prodavac Nikola.
S.T.