Na buvljaku pod Trebjesom raznovrsna prodaja robe

Ovog ponedeljka na buvljaku pod Trebjesom obišli smo prodavce i pitali šta im najviše prolazi od robe i za čim je najveća potražnja. Primjerno je bilo da je veliki broj prodavaca iz drugih gradova došao danas na buvljaku pod Trebjesom da izloži robu.

“Što se tiče prodaje mi smo zadovoljni. Prodajemo dušeke i jastuke i mogu vam reći da je zarada odlična. Svakog ponedeljka smo tu, narudžbine ima stalno, žaliti se ne možemo”, kazao je jedan prodavac.
Ponedeljkom veliki broj sugrađana pođe do buvljaka pod Trebjesom da pogleda kakvih stvari ima na prodaji, a tako je bilo ovog ponedeljka..
“Dosta dobra zarada, naroda ima i previše. Oslobodio sam narod ovog života sa koronom, sada kao da je nema. Što se tiče prodaje, ja najviše prodam obuće (čizme i patike), potražnja nije sad nešto velika ali zarade ima, skroman sam pa sam zadovoljan i sa ovim” rekao nam je Marko.
Na buvljaku pod Trebjesom čovjek može naći raznih stvari od ,,šarafa do jastuka”.
Cijene su paušalne i prodaju ih pošto zašto da bi se na ovakvoj situaciji zaradio neki dinar.
,,Ovaj ponedeljak je dosta dobar, čim naroda ima u velikoj mjeri onda ima i posla. Ja prodajem isključivo alat (čekić, kliješta, šafciger….) . Sve je ovo sitna para i narod se cjenka pa moraš i nekad cijenu da mu spuštiš na kupovinu par stvari”, rekao nam je prodavac Nikola.
S.T.