Montenegro trophy 2020. godine startovaće 3.jula, ispred zgrade SO Nikšić, u 9:00 časova.
“Molimo sve potencijalne učesnike da se prijave na vrijeme, kako bi što lakše obezbijedili smještaj i sve što nam je svima potrebno za trodnevno uživanje u netaknutoj prirodi sjevera Crne Gore”, kazali si iz Montenegro trophy.

Karavan će prokrstariti preko Krnova, kroz Miloševiće, pa preko Struga, Boana, Bara i cijele Sinjajevine do Zabojskog jezera, a potom preko Prošćenskih planina stići do Barica i Lijeske u Vraneškoj dolini. Prvo konačište i uobičajeno dobra zabava planirani su u Bijelom Polju, a sjutradan krećemo ka Lisi i Bijovom grobu, uz granicu sa Srbijom, pa se spuštamo na Klanac i Kovren. Karavan će dalje krenuti ka Pljevljima, ne propuštajući ni na toj trasi najljepše vidikovce. Drugo prenoćište je planirano u Pljevljima, nakon večere u Milet bašti. Trećeg dana priliku da se okušaju dobiće svi vozači na tzv. Ispitu spretnosti u okolini Pljevalja, a manifestaciju završavamo svečanim ručkom i proglašenjem pobjednika u hotelu Vodice.
U karavanu će sva tri dana biti policijska pratnja, ljekarska i automehaničarska služba.
“Cijena kotizacije, zahvaljujući našim sponzorima, ove godine biće stotinu eura po osobi, a podrazumijeva obezbjedjenje kompletne logistike tri dana, obroke (večere sa poznatim muzičarima) i hotelski smještaj obje noći.
MONTENEGRO TROPHY vas i ove godine vodi đe nikad nijeste bili”, kazali si iz ove organizacije.