Dva fudbalera Sutjeske nalaze se na spisku selektora omladinske reprezentacije Aleksandra Miljenovića za turnir preliminarne runde kvalifkacija koji će se održati u Hrvatskoj.

Na spisku su odbrambeni igrač Nikola Popović, koji je u konkurenciji u seniorskoj ekipi Sutjeske i vezista Bojan Vukićević.

Naši omladinci za plasman u elitnu rudnu kvalifikacija boriće se sa Mađarskom, Kazahstanoom i domaćinom Hrvatskom.

Prvog dana turnira 18. septembra “sokoli” će na stadioni UIjarnik u Puli odmjeriti snage sa vršnjacima iz Hrvatske. Dva dana kasnije Miljenovićevi izabranici će na istom stadionu odigrati duel sa Mađarima, dok će 23. septembra na stadionu Veli Jozo u Poreču za protivnika imati selekciju Kazahstana.

Prije odlaska na turnir kvalifikacija naša selekcija odradiće mini pripreme u Podgorici – izabranici Aleksandra Miljenovića okupljaju se u ponedjeljak, 14. septembra i do srijede, kada je planiran put za Hrvatsku, odradiće tri treninga.

Pored Sutjeskinih fudbalera na spisku su još i: Golmani: Matija Šarkić (Aston Vila, Engleska) i David Bjelica (Bokelj);
Odbrana: Stefan Knežević (Zeta), Momčilo Rašo (Usti nad Labem, Češka), Bojan Magud (Grbalj), Vuk Orlandić (Mornar) i Balša Banović (Budućnost);
Vezni red: Stefan Vukčević (Zeta), Ilija Vukotić (Grbalj), Danilo Marković, Marko Burzanović (Budućnost), Zoran Petrović i Balša Boričić (Mladost).
Napad: Alija Krnić (Dečić), Mihailo Perović (Ujpešt, Mađarska) i Zoran Nišavić (Berane).

Z.N.